Єгор Гордєєв про найбільш незвичайний Новий рік у його житті

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Ведучий поділився новорічними спогадами і планами.

Поділитися:

Для багатьох стало доброю традицією починати свій день разом зі Сніданком з 1+1. Ведучий ранкового шоу Єгор Гордєєв зізнається, що поки не знає, якою для нього буде зустріч Нового року:

«З моїм графіком передбачити, де я опинюся в ніч з 31-го грудня на 1-е січня, дуже складно.

Чого у моєму житті тільки не траплялося! Доводилося зустрічати Новий рік і на роботі, і в літаку.

Напевно, найбільш нестандартним видався той, що я сам-на-сам відзначав у ліфті... Пам'ятаю, тоді випало дуже багато снігу, на всіх дорогах затори. У мене був важкий день, я сильно затримався і поспішав із супермаркету з покупками. Майже дістався друзів, але ліфт вирішив втрутитися в мої плани. Довелося зустрічати Новий рік на самоті (Сміється — Прим. ред.)».

За словами Єгора Гордєєва, після цієї історії він зарікся планувати щось заздалегідь — все одно неможливо передбачити, що станеться врешті-решт.

«Якщо чесно, безпосередньо новорічна ніч для мене не надто важлива. Я дуже люблю атмосферу, в яку місто занурюється ще за два тижні до кінця року.

Очікування свята, підготовка до нього, особливий новорічний настрій, яким неможливо не перейнятися, відіграють для мене набагато більшу роль, ніж сам Новий рік.

Свята — це взагалі, на мій погляд, формальність. Їх можна влаштовувати собі хоч щодня».

Також відомий телеведучий радить не чекати дванадцять місяців, щоб підбити підсумки:

«Чому якийсь конкретний день у році має стати головною точкою відліку? Людина сама вирішує, коли в її житті настане переломний момент. Подолання якоїсь межі — це не про Новий рік, а про завзятість і роботу над собою. Чекати 365 днів, щоб почати нове життя — занадто велика розкіш».

Єгор Гордєєв додав, що більш важливе для нього інше зимове свято — Різдво. Його він відзначатиме разом з родиною.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Бабкін, Вітвіцька і Гордєєв розповіли про своїх домашніх улюбленців (фото)

Новини по темі