Єгор Гордєєв стане ведучим масштабної міжнародної fashion-події

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Єгор Гордєєв стане ведучим International Young Designers Contest

Компанію ведучому складе модель зі світовим ім’ям Алла Костромічова.

Поділитися:

15 липня у Києві відбудеться одна з наймасштабніших міжнародних fashion-подій у Східній та Центральній Європі – International Young Designers Contest. Місія якого – створити платформу без кордонів, що продемонструє талант молодих дизайнерів, різноманітність їх розуміння сучасної моди та надасть реальні можливості для успішної професійної інтеграції у міжнародний світ індустрії моди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 завидних холостяків України

Проведуть конкурс ведучий Сніданку з 1+1 Єгор Гордєєв та українська модель зі світовим ім’ям Алла Костромічова.

Для Єгор Гордєєва запрошення стати ведучим масштабної fashion-події стало приємною несподіванкою: «Конкурс молодих дизайнерів для мене, перш за все, соціальна історія. Це можливість презентувати починання українського бізнесу і смаку. Власне, розвивати ті цінності, які ми доносимо щоранку у Сніданку з 1+1. Мій досвід роботи з fashion зовсім невеликий – я працював на подіумі лише декілька раз – коли був ведучим ТСН і разом із колегами представляв колекцію молодих дизайнерів на щорічному українському тижні мод».

У конкурсі візьмуть участь дизайнери з 9 країн: Грузії, Естонії, Литви, Молдови, Польщі, Словаччини, Угорщини, України та Чехії. Усі вони – переможці та призери національних конкурсів у своїх країнах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Єгор Гордєєв зізнався, що готовий до романтичних стосунків

«За цей рік ми створили важливий міжнародний проект, до якого вже залучили як партнерів та учасників представників з 8 європейських країн. Ми пишаємося тим, що Ukrainian Fashion Week, знаний багаторічною підтримкою молодих дизайнерів, запропонував свій досвід іншим країнам», – зазначила голова оргкомітету Конкурсу Ірина Данилевська.

Оцінювати роботи конкурсантів будуть визнані світові експерти: Liana Satenstein – головний редактор fashion-новин Vogue.com, Yu Masui – скаут LVMH Prize, відомий своїм знаковим стилем, Riccardo Terzo – стиліст та журналіст Vogue Italia;Giovanni Ottonello – професор, креативний директор італійського Istituto Europeo di Design, Adriano Batista та Jose Llamas – головні редактори іспанського журналу Fucking Young! Міжнародне журі визначить переможця, який отримає Ґрант на подальший розвиток свого бренду. Призовий фонд загалом становить 10 000 доларів.

Новини по темі