7 завидних холостяків України

7 завидних холостяків України

Дізнавайтесь, серця яких красенів можна полонити.

Поділитися:

Про зустріч із ними мріє чимало жінок. Вони розумні, талановиті та відомі. Однак поки не стали на весільний рушник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Красунчики у плавках: 10 пляжних фото відомих чоловіків

Єгор Гордєєв

Вік: 28 років

Ведучий Сніданку з 1+1. Випускник філософського факультету. Єгор має зріст аж 1.94! Чекає на своє кохання, а поки готовий як до тривалих серйозних стосунків, так і до коротких приємних зустрічей, про що розповів в інтерв’ю журналу Viva!. Віддає перевагу дівчатам із почуттям гумору, легких у стосунках. Обожнює подорожувати, любить музику та велоспорт.

Богдан Юсипчук

Вік: 29 років

Привабливий та харизматичний Богдан народився у Києві, тривалий час жив у місті Косів, що на Гуцульщині. Спортсмен та художник, актор театру і кіно, зірка двох сезонів стрічки Мухтар, серіалу Хазяйка та фільму Тіні незабутих предків, а також володар титулу Найгарніший чоловік за версією конкурсу Mister Sea World 2018. Нещодавно Богдан став суддею революційного проекту Модель XL.

«Моє серце зараз вільне, адже я не уявляю, яка дівчина витримає мій графік. Останніми днями на сон у мене було кілька годин, адже наразі я поєдную зйомки у проекті Модель XL, у серіалі Ментівські війни. Харків, який вийде цієї осені на телеканалі 2+2, а також незабаром розпочну роботу над одним повнометражним фільмом», - розповів Юсипчук.

Микита Вакулюк

Вік: 31 рік

Актор та модель. Справжній красунчик та виконавець головної ролі у телесеріалі Школа. Наразі має стосунки з дівчиною, з якою познайомився в інтернеті. Але поки Микита не одружений, шанси на знайомство ще є.

Олександр Петренко

Вік: 22 роки

Саша полонив чимало молодих дівочих сердець, знявшись у популярному серіалі Школа. Наразі хлопець навчається на телеведучого та знімається у кіно. На знімальному майданчику Школи у нього зав’язалися стосунки з колегою Лізою Василенко. Проте романтика тривала не довго – і наразі серце Олександра вільне. До речі, з Єлизаветою актор підтримує дружні стосунки.

Руслан Сенічкін

Вік: 38 років

Ведучий Сніданку з 1+1. Руслан має багато талантів, зокрема він смачно готує та гарно співає. Говорячи про свою майбутню обраницю, Руслан Сенічкін запевняє, для нього головне - не зовнішність, а почуття гумору.

«Хіба можна шукати якийсь ідеал. Звісно, почуття гумору обов’язково має бути, тому що без іронії на життя дивитись неможливо. Щодо краси і зовнішності, то мені здається це абсолютно суб’єктивно. Тобто для когось вона може бути некрасивою, а для мене буде єдиною і неповторною», - говорить Руслан Сенічкін.  

Дмитро Комаров

Вік: 35 років

Відомий мандрівник, ведучий програми Світ навиворіт. Розумний, активний, має добре серце, започаткував благодійний проект Чашка кави. Дмитро має багато прихильниць, однак досі його серце вільне. Річ у тому, що ведучий багато часу проводить в експедиціях, тож йому бракує часу на будування серйозних стосунків.

Іраклі Макацарія

Вік: 33 роки

Фото: @maqatsa

Народився і виріс в Батумі. Успішний бізнесмен, власник продакшн-компанії Maq Entertainment. Іраклі вважає, що не можна довго бути холостяком. Тому бажає усім знайти свою половинку та створити сім’ю.