Єгор Гордєєв шукає господаря для цуценя лабрадора

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Пес ведучого вперше став батьком.

Поділитися:

Пес ведучого Сніданку з 1+1 Єгора Гордєєва - чорний лабрадор Джум, нещодавно вперше став батьком. Від нього народилося 8 цуценят.

За традицією, яка існує у кінологів, один песик залишається господарям батька, інші – матері. Єгор та його сім’я вирішили не продавати цуценя, а віддати його у добрі руки – тому, кому чотирилапий друг найбільше потрібен. Зараз песику вже півтора місяці, поки його кличуть Синька – за те, що на сонці його хутро відблискує синім кольором. Він чистокровний лабрадор, родичі якого світові та європейські чемпіони. Це означає, що собака матиме спокійний характер та може стати хорошим поводирем.

«Таке цуценя коштує мінімум 500-600 доларів. Але ми ніколи не заробляли на собаках і хочемо, аби песик просто дарував комусь радість. Тому готові поділитися радістю безкоштовно – віддамо його в хороші руки тому, хто буде його любити. Я прошу усіх охочих написати, навіщо вам собака, та чому вам потрібен саме цей чорненький чистокровний лабрадор», – каже Єгор Гордєєв.

Своїми історіям можна ділитися у коментарях під дописом на сторінці Сніданку з 1+1 у Facebook. Крім того, важливо зазначити умови, в яких житиме песик, наскільки комфортно та безпечно буде собаці. Єгор особисто прочитає усі історії та обере майбутнього господаря наступного тижня.

Цікаво, що тільки у перші 10 хвилин після публікації глядачі засипали своїми історіями, залишивши понад 200 повідомлень:

«Сподіваємось, що така дружелюбна собака допоможе нашому синочку із розладами спектру аутизм подолати труднощі взаємодії з навколишнім світом».

«Лабрадор – це моя мрія, і нашій сім’ї він дуже потрібен. Завдяки собаці діти відволічуться від гаджетів та в них розвиватиметься почуття відповідальності».

«Раніше в мене був вірний чотирилапий друг, але у віці 21 року він помер від старості, і більше 10 років ми з сім’єю не можемо знайти йому заміну. А нещодавно у нас з’явилось поповнення – народилась донечка. Хочеться, аби у неї був такий друг дитинства – добрий турботливий, незамінний та який стане хорошою нянькою»;

«У моєї сестрички складний період в житті, і вона зовсім втратила віру в хороше. Сподіваюсь, що поява такого хорошого друга відволіче її від неприємностей».

Нагадаємо, батько цуценя – Джум – свого часу став першим в Україні собакою-оператором та вів стрім зі студії Сніданку з 1+1, з тих пір завоювавши прихильність глядачів. Він обожнює ласощі, проте Єгор Гордєєв ретельно стежить за його формою, адже Джум – спортсмен. Ведучий навчив його рятувати людей на воді.

Новини по темі