Євген Кошовий здивував дитячими фотографіями

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Актор студії «Квартал 95» поділився подробицями з особистого життя.

Поділитися:

Олена Кравець сама придумала вбрання для гала-концерту «Ліги сміху» (фото)У програмі «Сніданок з 1+1» шоумен відверто розповів про своє тяжке дитинство та зізнався, чому соромився знайомитися з дівчатами.

Читайте також: Зірка «Кварталу 95» Кошовий показав доньок та дружину-красуню у фотосесії.

Сьогодні День народження у відомого телеведучого та актора «Студії Квартал 95» Євгена Кошового. Йому виповнюється 34 роки.

Зараз він успішний шоумен, коханий чоловік красуні-дружини та батько двох маленьких доньок. Нині Євген називає себе щасливою людиною, але так було не завжди.

Учаснику «Кварталу 95» довелося багато працювати, жартувати та стукати у замкнені двері, аби вирватися із бідності і побороти у собі невпевненість та нерішучість.

ПРО ДИТИНСТВО

Він народився у селищі Ківшарівка Харківської області у родині котельника і виховательки дитячого садку. У Жені є ще старший брат Дмитро.

Проте згодом вони переїхали на Луганщину. Сім’я жила бідно: аби на свята для двох дітей та чоловіка накрити стіл мама цілий рік відкладала гроші.

М'ясо і ковбаса у нас були на свята. І тому, мабуть, цього не вистачало, тому зараз ковбаси і м’яса в холодильнику обмаль, - сміється Євген Кошовий.

Про подарунки та іграшки тоді взагалі мови не йшло. Зараз Женя своїх доньок намагається захистити від усіх негараздів та дати їм усе, чого не було в нього.

Я хочу, щоб у моїх дітей було все. Дружина говорить, щоб я їх не балував, але я так не можу, - зізнається шоумен.

Читайте також: Євген Кошовий зізнався, чому не просуватиме доньку в шоу-бізнес.

ПРО ЗНАЙОМСТВО З ДРУЖИНОЮ

З  дружиною Ксенією Женя познайомився випадково, потім у спільних знайомих попросив її телефон. Пройшло кілька місяців перш ніж Женя наважився написати дівчині смс.

Я не знав з чого почати. Я боявся не сподобатись їй, - переконує комік.

Проте згодом пара зрозуміла, що не можу жити один без одного, і вони одружились.

Нині Кошовий окрім «Кварталу 95» грає і у кіно. І це додатковий привід для ревнощів дружини, адже з кожною новою роллю інтимні сцени стають все відвертішими.

Після кожного знімального дня, де були такі сцени, я приходив і казав, ти коли будеш вдивитися, ти, будь ласка, не сварися, тому що це кіно, і якихось почуттів виникнути не могло, - запевняє шоумен.

Раніше все було навпаки. Євген сам ревнував дружину до роботи і просив, аби вона була постійно вдома.

 Коли Ксенія брала участь у якихось проектах я страшно ревнував. Я хотів, щоб вона була поряд, була вдома, - зазначає Євген Кошовий.

ПРО СТАРШУ ДОНЬКУ

Не так давно старша донька Євгена Кошового Варвара взяла участь на шоу «Голос країни 7». Це стало для родини справжнім випробуванням, адже дівчинка тоді програла.

Я навіть тоді поплакав, - переконує комік.

Читайте також: Донька Євгена Кошового пройшла на шоу «Голос. Діти 3».

Зараз дівчинка намагається робити так, як навчив тато. Він переконує доньку завжди вірити в себе, нічого не боятися та не здаватися.

Він завжди мені каже, що в мене все вийде, головне вірити у свої сили. Якщо хочеш чогось досягнути, то потрібно працювати над цим, - каже Варвара.

Нагадаємо, не так давно Євген Кошовий заявив, що обвінчається з дружиною.

Новини по темі