Глядачі зможуть впливати на ефіри Сніданку з 1+1

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сніданок з 1+1 переходить у Viber
1plus1.ua

Творці ранкового шоу влаштовують голосування просто у Viber.

Поділитися:

Найпопулярніше ранкове шоу на українському телебаченні Сніданок з 1+1 стає ще ближчим до глядачів. Відтепер вони будуть безпосередніми учасниками того, що відбувається у студії. Вже незабаром програма запускає платформу голосування у прямому ефірі на базі Viber.

«Ми давно ставимося до глядача, як до члена команди Сніданку з 1+1. Саме він допомагає нам створювати той контент, який буде цікавий мільйонам, ставати кращими та вже багато років зберігати лідерство у сегменті ранкового мовлення. Новий інструмент, який був розроблений за підтримки 1+1 Digital, дасть можливість залучити ще більше глядачів, оперативно дізнаватись думку українців на гострі соціальні питання, які стоять на порядку денному, та ще краще розуміти потреби глядачів», - коментує директор департаменту ранкового мовлення каналу 1+1 Юлія Жмакіна.

Опитування не обмежені темами, а їх результати будуть оголошені у той же день під час прямого ефіру. До прикладу, вони можуть стосуватися ситуації навколо укладання договорів із сімейними лікарями, зміни місця голосування на виборах; музичних, літературних чи гастрономічних вподобань глядачів, або ж образів ведучих.

Аби впливати на ефір Сніданку з 1+1, взяти участь в опитуванні долучайтеся до Viber-каналу програми. Перше голосування відбудеться вже 15 квітня. Згодом завдяки цьому інструменту команда Сніданку з 1+1 представить унікальний проект, у якому участь і вплив глядачів будуть ще глибшими.

Нагадаємо, Сніданок з 1+1 тримає тісний зв’язок із глядачами за допомогою соціальних мереж, а нещодавно запустив формат ток-шоу. Щочетверга охочі з будь-якого регіону можуть стати гостями програми, потрапити за лаштунки, а також поставити питання улюбленим ведучим та експертам програми. Щоб  взяти учать у ток-шоу, треба заповнити анкету за посиланням

Новини по темі