Головна редакторка Vogue нарешті прокоментувала весільну сукню Меган Маркл

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Анна Вінтур зізналась, що насправді думає про герцогиню Сассекську та її стиль.

Поділитися:

У травні минулого року Меган Маркл одружилася з принцом Гаррі та стала частиною королівської родини. Навколо весільної сукні новоспеченої герцогині було чимало обговорень. Шовкове дизайнерське вбрання навіть стало музейним експонатом. Проте справжня акула модного бізнесу, неперевершена головна редакторка американського Vogue Анна Вінтур лише зараз висловила свою думку про сукню Меган.

Я думаю, що Меган неймовірна і її вибір просто чудовий! Сукня була дуже витонченою та елегантною.

Її створила англійська дизайнерка, яка працює у французькому модному будинку. У певному сенсі це було своєрідне послання до світу: «Так, я не звідси, але я уже з цією країною».  

Також найсуворіший модний критик Анна Вінтур додала, що сама весільна церемонія викликала у неї гордість за герцогиню.

«Перш ніж взяти під руку принца Чарльза, Меган Маркл йшла до вівтаря сама. Це говорить про те, що вона — незалежна жінка».

Обурення деяких членів королівської родини на дружину принца головний редактор Vogue не підтримала:

Вона нормальне каліфорнійське дівчисько. Вранці прокидається, займається йогою, медитує, пише багато смс-повідомлень. Чого вони чекали? Що вона надсилатиме повідомлення з голубами?

Висловила своє захоплення Анна Вінтур і в адресу Кейт Міддлтон. Гуру моди переконана, що обидві жінки чудово впораються зі своїми обов’язками.

Новини по темі