Інтернет-сенсація кіт Степан звернувся до Брітні Спірс голосом Руслана Сенічкіна в ефірі «Сніданок з 1+1»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Інтернет-сенсація кіт Степан звернувся до Брітні Спірс голосом Руслана Сенічкіна

Зірка соцмереж – кіт Степан, дав ексклюзивне інтерв’ю ведучим шоу «Сніданок з 1+1» – Єгору Гордєєву та Нелі Шовкопляс, де заговорив голосом Руслана Сенічкіна!

Поділитися:

Кіт Степан з Харкова – інтернет-сенсація цієї осені! У ТікТок у нього близько 1 мільйона  шанувальників, а в Інстаграм майже 700 тисяч. Він став популярним завдяки кумедним фото та відео. Соцмережі від його імені веде господарка Анна, яка підібрала його ще одномісячним кошеням, біля ринку.

Справжню велику популярність Степан отримав, коли його акаунт помітила відома поп-співачка Брітні Спірс. Вона виклала фото кота у своєму Інстаграмі, й написала прихильникам:

«Якщо ви втратили зі мною зв’язок, знайте – я десь зависаю з цим неймовірним красенем!»

кіт степан фото

Анна знімала ролики зі Степаном під музику Брітні Спірс і викладала в TikTok.

Ведучі «Сніданок з 1+1» – Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв поспілкувались зі Степаном та розпитали про особистий рецепт умиротворення, у кого він закоханий, кого наступного мріє привабити. Кіт-блогер заговорив голосом телеведучого Руслана Сенічкіна! Усі факти озвучені котом – цілковита правда. Напередодні включення, Руслан поспілкувався з хазяйкою Степана – Анною.

кіт степан фото

Кіт зізнався в ефірі 1+1, що за першу добу після виходу поста у Брітні Спірс підписників на його акаунті побільшало на 15 000. І тисячі людей різними мовами пишуть йому компліменти. Також він на всю Україну заявив, що незабаром планує з’явитися на сторінці королеви Великобританії – Єлизавети II, і вона забуде про своїх улюбленців – песиків породи коргі.

«Подивіться як він дивиться, сидить, слухає, гляньте на ці великі очі. Просто неможливо не закохатися!», – прокоментувала Неля Шовкопляс.

єлизавета і коргі фото

Телеглядачам та прихильникам кіт порадив не перейматися через дрібниці. Окрім того котик розповів, що йому 13 років, він любить поспати, поїсти та посидіти на кухні за келихом ігристого. Найбільше Степан любить корм з яловичиною, але не проти поласувати й піцею, фруктами чи тістечком. А його єдина любов – хазяйка Аня.

інстаграм кота Степана фото

Наостанок інтерв’ю Степан звернувся до Брітні Спірс:

«Моя люба Брітні. Це твій Степан. Якщо ти слухаєш зараз – я не можу жити один. Приїжджай до мене і я покажу тобі реальну казку. Сумую за тобою. Приїжджай в Україну, в Харків. Від серця, носа та лап – твій Степан».

пост брітні фото

Новини по темі