Хто вище - Єгор Гордєєв чи Євген Кошовий?

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Актор студії «Квартал 95» Євген Кошовий розповів про зйомки шоу Вечірній Квартал та перше знайомство з «Батьківщиною Кварталу»

Поділитися:

Завтра о 21.15 на 1+1 відбудеться прем'єра концерту Вечірній Квартал, зйомки якого проходили в Одесі в липні. Євген поділився своїми враженнями від концерту.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Зірки «Ліги сміху» розповіли про відпустку: Зеленський опинився на безлюдному острові, Кравець худла в Грузії

У нас на концерті Вечірній Квартал завжди сміються від душі. Заради цього ми й стараємось. В Одесі був шикарний концерт. З перших хвилин глядачі зрозуміли, що буде весело.

У студії Сніданок з 1+1 Євген Кошовий та Єгор Гордєєв вирішили провести фізіологічний дослід. Вони помірялися зростом і з'ясували, хто ж вище? Виявилося, що хлопці майже одного зросту: ріст Євгенія - 194 см, а Єгора  -196 см. Крім того, цікаво, що в студії Сніданку Євген згадав своє перше знайомство з рідним для студії «Квартал 95» містом Кривий Ріг та розповів смішний випадок, з цим пов'язаний:

«Я вважаю Кривий Ріг своєю другою домівкою, хоча сам я з Луганської області. Пам'ятаю першу екскурсію цим містом. У Юзіка була біла «Волга». А я приїхав в білих штанях і туфлях. Кажу йому: «Юзік, а покажи мені кар'єр». І ми поїхали на екскурсію. Пам'ятаю, виходжу з білої «Волги» в білих штанях і білих туфлях, а там ... помаранчевий бруд, їде товарняк. Я стою весь брудний і насолоджуюся атмосферою».

Крім того, напередодні Дня вчителя Євген згадав свої шкільні роки і зізнався, що відмінником не був.

«У мене були і двійки, і трійки. З геометрії, наприклад, був «тройбан», а з математики - 3-4. Якщо у мене стояла п'ятірка в чверті з цього предмету, то значить, я списав», - зізнався Євген.

Нагадаємо, сьогодні ввечері о 20.15 на 1+1 відбудеться прем'єра Літнього кубку Ліги сміху, в якому Євген Кошовий виступить в якості одного з тренерів команд.

Починаючи з 30 вересня на телеканалі стартує гумористичний марафон - шість суботніх вечорів будуть показувати нові випуски шоу Вечірній Квартал.

Новини по темі