Квитки до Нью-Йорка і зйомки в серіалі: Неймовірні лоти на благодійному аукціоні від Сніданку з 1+1

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Благодійний аукціон до Дня Святого Миколая від 1+1

Беріть участь у благодійному марафоні до Дня Святого Миколая та змагайтесь за ексклюзивні лоти!

Поділитися:

У День Святого Миколая, у середу 19 грудня, традиційно весь прямий ефір Сніданку з 1+1 стане благодійним марафоном. Команда ранкового шоу разом з проектом Здійсни мрію закликають українців долучитися до великого дива та допомогти зібрати кошти на здійснення мрій діток, які зараз боряться за своє життя.

Святковий випуск разом з Русланом Сенічкіним та Людмилою Барбір проведуть ведуча ТСН Лідія Таран та її донечка Василіна. Починаючи з 6.30 і до 9.30 вони презентують ексклюзивні лоти, а торги триватимуть цілий день до 19.00 на сторінці Сніданку у Facebook. Переможцем стане той, хто запропонує найбільшу суму і перерахує її на рахунок благодійного фонду Ти не один.

Кожен бажаючий може позмагатися за особисті зустрічі з учасниками Танців з зірками: Іраклі Макацарія складе компанію під час тест-драйву нової моделі автомобілю Tesla, Павло Вишняков запросить знятися у детективному серіалі каналу 2+2, а Денис Берінчик проведе для переможця персональне тренування із боксу.

Серед лотів також знайомство зі світовим мотиваційним спікером Ніком Вуйчичем, урок екстремального водіння з мандрівником та ведучим Світу навиворіт Дмитром Комаровим, можливість опинитись за лаштунками Жіночого кварталу і познайомитись з Оленою Кравець, а один із щасливчиків зможе отримати сертифікат на зустріч із Роботом Софією від венчурного інвестора Марка Гінзбурга.

Свої лоти також нададуть Володимир Зеленський, Дмитро Шуров, MONATIK, Катя Осадча, Влад Яма, Ольга Навроцька, Камалія та інші.

Крім того, глядачі Сніданку можуть придбати круті подарунки, подорожі, і тим самим допомогти діткам з проекту Здійсни мрію.

Наприклад, мережа Цитрус виставляє на аукціон набір сучасних гаджетів від Apple – телефон, планшет, ноутбук, годинник, а авіакомпанія МАУ пропонує три квитки у бізнес-клас в обраному напрямку на будь-який прямий рейс, наприклад Нью-Йорк чи Бангкок.

«Коли діти тяжко, або навіть безнадійно, хворіють, так важливо їх підтримати та дати їм силу витримати усі випробування. Ми хочемо, аби кожен малюк знав, що він не один, що чарівники і добрі люди поруч, – розповідає кураторка проекту Здійсни мрію Лідія Таран. – Ми закликаємо усіх небайдужих долучитися до нашої ініціативи.

Всі зібрані  під час марафону кошти стануть чиєюсь щирою посмішкою, гучним сміхом та сльозами радості. Хоча б один день, наповнений щастям та позитивними емоціями може змінити все життя дитини, яка вірить у диво.

Під час святкового ефіру до студії Сніданку з 1+1 завітає популярний гурт Время и Стекло, а також співак Дмитро Шуров із сином Левом. Крім того, глядачі побачать зворушливі історії мрій дітей, які чекають на своїх чарівників, почують свіжі подробиці арт-марафону #моядитячамрія, а також дізнаються, коли відбудеться запуск Променю мрій до зірок.

«Щороку в День Святого Миколая ми намагаємося не лише створити святкову атмосферу в ефірі, але і подарувати віру у диво всім, хто цього потребує. Ми щасливі, що Сніданок 1+1 вже четвертий рік стає майданчиком, який об'єднує всю країну навколо великої справи. Результати благодійних марафонів надихають всю нашу команду. До нас приєднується все більше відомих людей, а кількість благодійників зростає з року в рік», – коментує директор департаменту ранкового мовлення Юлія Жмакіна.

Проект Здійсни мрію був заснований у 2016 році. Його основна мета –здійснення мрій тяжкохворих дітей, що давало б їм внутрішні сили боротися зі страшною недугою. У процесі реалізації проекту виявилася негативна тенденція у згасанні здатності мріяти в українських дітей. 

У 2018 році команда провела соціологічне дослідження, організатори проекту впевнилися у своїх спостереженнях, вирішили розширити діяльність на всіх дітей України і спільно з благодійністю проводити ще і просвітницьку роботу для привернення уваги громадськості до проблеми.

Дивіться відео про благодійний аукціон:

Долучайтесь до благодійного марафону Сніданку з 1+1, який відбудеться 19 грудня з 6.30, та змагайтеся за ексклюзивні лоти протягом дня.

Новини по темі