Людмила Барбір підкреслила модельну талію звабливим топом (фото)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Людмила Барбір вразила ідеальною фігурою (ФОТО)

Красуня-ведуча в образі сучасної бізнес-вумен.

Поділитися:

Завдяки активному способу життя, правильному харчуванню і регулярним тренуванням Людмила Барбір завжди перебуває в чудовій формі. Це дозволяє телеведучій ранкового шоу Сніданок з 1+1 нескінченно експериментувати зі стилем, адже її стрункій фігурі пасує будь-яке вбрання.

Днями зірка продемонструвала ефектний брючний костюм білого кольору, до якого додала жіночності та пікантності — вдягнула короткий атласний топ. Він підкреслив тендітну талію Людмили та спокусливе декольте.

@liudmila.barbir

Під серією світлин Барбір поділилась уривком зі свого останнього інтерв’ю для журналу «Viva!». У ньому вона розповіла, як знаходить баланс між кар'єрою та сім'єю.

«Багато працюючи, ми часто відчуваємо почуття провини, що недостатньо часу приділяємо родині, дитині, собі... І нарікаємо, що взагалі часу ні на що не вистачає.

Але можна цілий день провести вдома з дитиною, так і не приділивши їй належної уваги: ​​займатися своїми справами та перекинутися кількома фразами.

І при цьому, чомусь не відчувати докорів сумління, що дитина недоотримує уваги. Я ж весь день була вдома! Поруч із дитиною! А можна весь день бути на роботі, прийти ввечері додому і встигнути обговорити з дитиною різні цікаві запитання, почитати і навіть пограти. Адже головне не кількість проведеного часу, а якість!».

Також Людмила Барбір порадила навчитися розпоряджатися часом, щоб встигати більше. На її думку, варто менше сидіти в соцмережах: замість двох годин бездумного гортання стрічки новин, можна витратити лише 15 хвилин, а решту часу приділити саморозвитку —  наприклад, почитати книгу або вийти на пробіжку.

Нагадаємо, що сама Людмила не лише обожнює бігати, а й займається айкі-дзюцу. Більше про захоплення ведучої дізнаєшся з відео:

Читай найцікавіші новини про Людмилу Барбір:

1. У цій сукні Людмила Барбір така класна і романтична (відео)

2. Людмила Барбір показала рідкісні фото з сином-випускником

3. Телеведуча Людмила Барбір поділилася секретами здобуття чорного поясу з айкі-дзюцу

Новини по темі