«Мені пропонували головні ролі, а я всім відмовляла»: Людмила Барбір розповіла, як відмовилася від акторської карʼєри заради «Сніданку з 1+1»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Людмила Барбір відмовилася від акторської карʼєри заради роботи в Сніданку з 1+1

Людмила Барбір пояснила, чому обрала «Сніданок з 1+1» замість акторської кар'єри

Поділитися:

Ведучі ранкового проєкту «Сніданок з 1+1», який щодня виходить з 6:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна — Руслан Сенічкін, Людмила Барбір, Єгор Гордєєв і Неля Шовкопляс з нагоди 27-річчя програми дали відверте ексклюзивне інтерв’ю для Youtube-каналу Аліни Доротюк, в якому розповіли про залаштунки роботи, особисте життя та плани на майбутнє.

Зокрема Людмила Барбір розповіла про свою акторську карʼєру та як ухвалила рішення піти з театру й кіно заради ранкового проєкту.

Барбір починала свою акторську кар'єру в часи, коли українські актори здебільшого грали епізодичні та другорядні ролі, адже головні ролі отримували росіяни. Після завершення навчання в Київському національному університеті театру, кіно і телебачення ім. Карпенка-Карого Люда активно знімалася в серіалах, фільмах і рекламі. Одним з таких проєктів був серіал «Сила тяжіння» (2008), де вона познайомилася й співпрацювала із Русланою Писанкою. Запрошення на кастинг «Сніданку з 1+1» Барбір отримала завдяки своїй подрузі-акторці.

«Я пройшла перший тур, потім другий, третій. Ну і мама сказала: «Слухай, давай, може ти будеш пробувати десь на ТБ, все-таки більше стабільності. Тому що зйомки – це все одно така історія, тут їх більше, потім певний час немає зйомок, потім знову зйомки». І коли я вже потрапила на “Сніданок”, то в розмові з керівництвом вони мені сказали, що для нас важливо, щоб тебе в першу чергу сприймали як ведучу, а потім вже як актрису», – згадує Людмила.

Людмила Барбір

Рішення зосередитися на роботі ведучої вимагало від Людмили Барбір кіножертв. Вона відмовлялася від усіх пропозицій на зйомки в кіно та серіалах, навіть коли їй пропонували головні ролі.

«Мені пропонували головні ролі, а я всім відмовляла. Або там другорядна роль чи епізодична, і навіть без проб брали, одразу в проєкт. Усім відмовляла», — згадує Люда.

Події 2014 року, коли російським акторам врешті-решт перекрили доступ до українського ринку, відкрили нові можливості для українських акторів і акторок. Проте, Людмила каже, що тоді вже була надто занурена в роботу над «Сніданком з 1+1» та не шкодує про свій вибір.

Дякуємо, а не святкуємо. Проєкту «Сніданок з 1+1» виповнюється 27 років. Для українського телебачення - це абсолютний рекорд серед ранкових програм. Дякуємо, а не святкуємо. Проєкту «Сніданок з 1+1» виповнюється 27 років. Для українського телебачення - це абсолютний рекорд серед ранкових програм.

Дізнайтеся більше ексклюзивних подробиць й історій від ведучих «Сніданок з 1+1» Людмили Барбір, Руслана Сенічкіна, Нелі Шовкопляс та Єгора Гордєєва, у великому інтервʼю Аліні Доротюк.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Людмила Барбір розповіла про розлуку з чоловіком-військовим і висловилася про своє ставлення до жорсткої мобілізації

 

Новини по темі