MONATIK у "Сніданку з 1+1" розповів, як ставиться до свого віку, та що стало з його сторінкою в Instagram

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
MONATIK в "Сніданку з 1+1": про ставлення до віку та блокування сторінки в Instagram

Дмитру Монатіку виповнилося 38 років: ексклюзивне інтерв'ю з артистом у "Сніданку з 1+1".

Поділитися:
Триває збір історій з нагоди дня народження "Сніданку з 1+1". Записуйте відеоролик у горизонтальному форматі за посиланням.

1 квітня український артист MONATIK відзначив день народження. Співак завітав до студії "Сніданку з 1+1", де розповів, як почувається у 38 років.

"Багато чого змінилося і в голові, і в душі, але прикольно подивитися на того молодика, який так дуже сильно хотів доносити свою музику, і в принципі вдалося".

Також Дмитро поділився, що сталося з його офіційною сторінкою в Instagram. Як виявилося, її знесли близько 5 днів тому. Тож, артист закликає не реагувати на інші акаунти під його іменем.

"Ми поки що розбираємося, бо там у всіх служб Meta зараз Великдень йде, тому це питання поки що стоїть на місці. Але поки що немає мене в інстаграмі, немає у фейсбуці. Тому, якщо якийсь Монатік вам там пише щось, то знайте, це не я, це хтось інший".

Також іменинник поділився, чи боїться старіти:

"Я не відчуваю себе на 38. Мені здається, я десь там у 26 зупинився. Ну мені так хочеться в це вірити. Я себе так відчуваю. Не боюся 40 років. Тут більше страшно не побачити той вік, не побачити, як там діти, наприклад, привели наречених додому".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тімур Мірошниченко висловився про готовність йти на фронт

Дивіться повне інтерв'ю з MONATIK у ранковому проєкті "Сніданок з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі