Настя Каменських змусила Єгора Гордєєва танцювати під розпусну пісню

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Настя Каменських змусила Єгора Гордєєва танцювати під розпусну пісню | 1+1
Фото: instagram/kamenskux

Встояти і справді неможливо.

Поділитися:

Рівно місяць тому на YouTube з’явився кліп співачки Насті КаменськихElefante. За цей час сексуальна відеоробота встигла назбирати понад 11 мільйонів переглядів! До того ж пісня стала суперхітом не лише в Україні, а й далеко за океаном – у США, Канаді та Латинській Америці. Elefante увійшов до добірки Apple Music USA «Shazam Recommends: The Best New Music» («Шазам» рекомендує: Найкраща нова музика), де NK опинилася в компанії світових зірок, як ось Каньє Веста й Селени Гомес.

Іноземцям так сподобалася композиція, що Настю запросили до Мексики – особисто презентувати свій хіт на місцевих телеканалах і радіостанціях. А повернувшись із захопливої мандрівки, співачка завітала до студії «Сніданку з 1+1», аби розбудити українців своєю вибуховою піснею.

Схоже, танцювальні ритми Elefante не можуть залишити в спокої нікого – ноги самі просять до танцю! Не втрималися й ведучі «Сніданку…» Єгор Гордєєв та Неля Шовкопляс. Особливо Єгор підхопив запальну латиноамериканську хвилю. Дивись у відео, як це було:

У пісні Каменських вирішила поєднати звуки української сопілки та ритмічні латиноамериканські біти. Тож у заокеанське відрядження співачка прихопила особливий сувенір:

Я хотіла привезти за океан свою українську культуру. До Мексики я привезла не лише пісню, а й саму сопілку.

Пригадай яскравий кліп NK просто зараз, а також дізнавайся про вибухову відеороботу.

Більше про Настю Каменських:

1. 

2. 

3. 

4. 

Новини по темі