Неля Шовкопляс: Я люблю і ціную себе, своє тіло таким, яким воно є зараз! Хоч воно й не ідеальне поки що!

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Ведуча Сніданку з 1+1 розповіла, як полюбила себе та своє тіло

Ведуча Сніданку з 1+1 поділилася відвертими думками в Instagram

Поділитися:

Ведуча каналу 1+1 Неля Шовкопляс розмістила в Instagram чорно-білу світлину з домашнього архіву зі словами:

Це - улюблене фото! Взагалі люблю чорно-білі світлини... Вони якісь особливі... 

Але пост не про це! Знаєте, коли мені випав щасливий квиток у "Сніданок" життя сильно змінилося і дуже змінилася я. Бо окрім радості і щастя на мене полилося стільки критики і бруду, що мама не горюй!

Чесно скажу було по-різному: я і раділа, і щиро ревіла, коли деякі коментарі били прямо у серце... Я ж жива, така як і всі люди. Мені теж буває боляче...

Але!!! Я дуже вдячна цій роботі і пристальній увазі до всього - ваги, одягу, зачісок і всього іншого, бо всі ті погані слова, які я прочитала за цей час, мене дуже сильно заґартували! Не на 100%, але десь на 60 так точно! І знаєте, що я хочу сказати: за цей рік я навчилася любити, сприймати і поважати себе так, як мабуть не вміла і не знала, що вмію, за все своє життя! Я ЛЮБЛЮ себе і вчуся приймати себе такою, як є, кожного дня!

Тому що мені набридло боротися з самою собою, з чужою думкою, з близькими, які намагаються, як краще, але для тебе воно не завжди так!

Я люблю і ціную себе, своє тіло таким, яким воно є зараз! Хоч воно й не ідеальне поки що! А ще кожного дня вчуся любити себе не лише за зовнішність, а за те, яка я людина!

Для когось це дрібниці і нісенітниці, а для когось це основа життя і поваги до себе! Хтось спримає стандарти, хтось ні. Кожному своє! Але головне, що я хотіла сказати - це те, що: в якому б тілі я не була, яку б вагу не показували мої ваги, я себе ЛЮБЛЮ! В мене завжди є щось, за що я себе цінуватиму!

Це не виправдання, але бути повненькою чи стрункою - моє особисте діло!

Поки що я така. Та якщо захочу змінити своє життя, тіло чи зовнішність, то це буде йти зсередини, а не нав'язуватись ззовні! Будь-які зміни починаються тільки з любові і поваги до себе! (іноді ще спрацьовує спортивна злість)

Коли ти себе любиш - перестаєш критикувати, недооцінювати і слухати усіх підряд, а робиш те,що надихає і що для тебе важливо - це дає сили для змін зовнішніх чи будь-яких інших! А ще в тебе не залишається часу на критику інших, бо ти працюєш над собою! Тому давайте бути добрішими. І, так, моє тіло для когось не супер, але ластовиння - відмінне! І я його ЛЮБЛЮ!!!

Новини по темі