Неля Шовкопляс поділилась світлинами відпочинку на морі

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Неля Шовкопляс поділилась світлинами відпочинку на морі

Ведуча Сніданку з 1+1 вирушила в довгоочікувану відпустку.

Поділитися:

Ведуча Сніданку з 1+1 на своїй сторінці в Інстаграм поділилась із шанувальниками фото з відпочинку на узбережжі моря. Зірка ранкового шоу насолоджується тишою, спокоєм та шумом прибою.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс та Руслан Сенічкін відверто розповіли про цькування у школі

Нарешті море, спокій, тиша, пляж.... І величезні хвилі, які я чую навіть за зачиненими дверима нашого будиночку, - підписала світлини Неля. 

Ведуча також зазначила, що саме на морі може повністю відволіктись від буденних справ, порелаксувати і просто насолоджуватися життям: 

«Якось так сталося, що тільки на морі я можу відключити свій мозок і бути тут, і зараз... Просто бути... Як воно так трапляється?! Ніхто і ніщо не поглинає і не впливає на мій нутрішній стан так, як велика вода і її сила... Поруч з морем чи океаном ти просто є, і ти просто ти. Хочеться мовчати і безперервно дивитись на хвилі, вдихати морське повітря, кутатись від вітру і поглинати ту силу, яку має велика вода».

Нагадаємо, що Неля Шовкопляс стала учасницею кастингу другого сезону революційного проекту Модель XL, прем’єра якого відбудеться восени на телеканалі 1+1. Зірка хоче підтримати усіх жінок із пишними формами та довести, що успіх не залежить від об’єму талії. Чи стане Неля учасницею революційного шоу - дивіться цієї осені на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Не впізнати: Якими Шовкопляс і Хамайко були 10 років тому

Новини по темі