Неля Шовкопляс вперше відвідала UFW (фото)

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Неля Шовкопляс вперше відвідала UFW (фото)
1plus1.ua

Ведуча програми Сніданок з 1+1 була у вбранні від українського дизайнера.

Поділитися:

3 лютого ведуча програми Сніданок з 1+1 Неля Шовкопляс відвідала модний показ дизайнера Ельвіри Гасанової, а також завітала на презентацію соціального проекту Who Is On Beauty Today. Для виходу Неля вбралася у чорний костюм бренду Gasanova. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс показала фото з весілля

Проект Who Is On Beauty Today присвячений красі, яка є у кожній людині. Проект доводить, що краса - всеосяжна, її можна побачити всюди, і кожен із нас є по-своєму красивим. 

В об’єктиві фотографа Дениса Манохи та оператора Макса Либідя позували семеро дівчат – зовсім різних, несхожих одна на одну, проте однаково гарних і зовні, і зсередини. Приміром, Оксана Кононець – модель у візку, яка у 2016 році стала переможницею конкурсу «Краса без обмежень». Зараз Оксана не тільки продовжує займатись модельною справою – вона ще й є директоркою благодійного фонду «Нескорені», який займається інтегруванням людей із проблемами хребта в індустрію моди.

Ще однією героїнею Who Is On Beauty Today стала Саша Шаталова, , що три роки тому вирішила змінити стать. Саша завжди розуміла, що як жінка відчуває себе комфортніше, і зараз додає, що ні про що не шкодує, – в інтерв’ю в рамках проекту вона розповідає, що за будь-яких умов відчувала б себе гарною, що б не думали та не казали інші. Також в проекті Галина Бурнишева, 67-річна модель та колишня журналістка, розповідає про те, що люди літнього віку часто не усвідомлюють цінності кожного моменту життя. «Варто лише поширше подивитись навколо і подякувати за все, що є в людини», – запевняє вона.

На презентації Неля Шовкопляс зустрілась із Катериною Осадчею. Чекайте на ексклюзивне інтерв'ю Каті та Нелі вже у наступну суботу о 23:15 у новому випуску Світського життя на телеканалі 1+1. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Неля Шовкопляс: «Лише зараз я дозволяю собі бути собою»

Новини по темі