Пиріг Незалежності: 1+1 media та Сніданок з 1+1 долучаються до створення гастрономічної традиції для кожної української родини

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Нова традиція для кожної української родини: долучайтеся до інаціативи Пиріг Незалежності
Freepik

Нова традиція для кожної української родини: 1+1 media та Сніданок з 1+1 закликають долучатися до інаціативи Пиріг Незалежності

Поділитися:

Пиріг Незалежності — громадська ініціатива, покликана відтворити або створити гастрономічну традицію для кожної української родини готувати пиріг на День Незалежності й заохотити інших робити це з року в рік.

Сніданок з 1+1 на телеканалі 1+1 Україна, який завжди був майданчиком для популяризації гастрономічної культури та українських традицій, разом з 1+1 media є партнерами проєкту і вже забезпечують всебічне висвітлення ініціативи та комунікацію з аудиторією.

Ініціативна група проєкту, яка складається з представників бізнесу, медіа, рестораторів та громадських активістів, переконана, що окрім державних урочистостей та відзнак, цей знаковий для нашої країни день стає незабутнім завдяки домашнім традиціям. Тому й зʼявився такий проєкт, який точно потребує підтримки всіх активних й небайдужих людей. 

«Сніданок з 1+1 — це майданчик постійної комунікації з аудиторією. Ми отримуємо шалений миттєвий фідбек про все, що відбувається навколо, і хочемо разом з глядачами сформувати нову традицію — готувати щось особливе на День Незалежності. Наш Пиріг Незалежності. І робити це, звісно ж, в компанії улюблених сніданківців, які, до речі, вже 27 років прокидаються в унісон з усією країною і працюють для глядачів. Тож закликаємо усіх ділитися думками в наших соцмережах, розповідати про особливості святкування Дня Незалежності у вашій родині, про ваші історії та локальні звичаї. Це так важливо зараз — прокоментувала Юлія Жмакіна, продюсерка Сніданку з 1+1, директорка департаменту ранкового мовлення 1+1 media та учасниця ініціативної групи проєкту Пиріг Незалежності.

Презентація проєкту відбудеться 15 серпня о 12:00, деталі — за цим посиланням

А вже зараз глядачі можуть дізнаватися більше про проєкт Пиріг Незалежності в ефірі Сніданку з 1+1, що транслюється на телеканалі 1+1 Україна по буднях з 6:30, а також на сторінках 1+1 media. Команда підготувала багато цікавого: інтерактивні вікторини, опитування, цікавих гостей, та, власне, приготування особливого Пирога Незалежності в прямому ефірі, з чим допоможе ведуча 1+1 Україна Валентина Хамайко. До слова, саме Валя стала бренд-амбасадоркою проєкту Пиріг Незалежност від телеканалу 1+1 Україна та Сніданку з 1+1, адже її досвід та любов до кулінарії перевірені десятками років.

Розповідайте іншим про таку традицію, готуйте свої пироги, обʼєднуйтеся на місцях, за кордоном, де б ви не були, та викладайте свої результати в соцмережі з хештегами нижче:

#пирігнезалежності
#пирігUA
#pyrihIndependency
#pyrihUA
#деньнезалежності
#independenceday

Новини по темі