Поради езотерика: як провести жовтень 2016, щоб наступний рік був успішний

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Езотерик Симона Бородіна стверджує, що саме в жовтні 2016 року закладається фундамент наступного року.

Поділитися:

У студію програми Сніданок з 1+1 завітала езотерик Симона Бородіна, яка спеціалізується на астрологічних прогнозах та горосокпах. Експерт стверджує, що жовтень 2016 рокуГороскоп на жовтень 2016 для всіх знаків зодіаку – унікальний місяць, який буває один раз на 823 роки. Він має п’ять понеділків, субот і неділь.

Жовтень 2016 знаходиться між двома періодами молодого місяця, 1 та 30 жовтня. Таким чином, вважається, що цим місяцем ми закладуємо фундамент усього 2017 року.

Чим конкретніше ми формулюємо свої бажання, тим більша імовірність їх здійснення. Щоб всесвіт відповів реалізацією всього задуманого, езотерик радить конкретно прописувати свої бажання. Для цього підійдуть блокнот чи навіть телефон.

Експерт розповіла, що можна власними руками зробити талісман, що буде притягувати благополуччя, світлі моменти в житті та успіх. Для цього знадобиться звичайне кільце, яке варто обмотати червоною стрічкою, всередині якого золотими нитками чи стрічкою намотати сніжинку. Вогняний півень, який є покровителем наступного року, обов’язково зверне увагу на власників такого талісману, адже золотий та червоний кольори є основними в наступному році.

Не бійтеся розпочинати нові справи у жовтні 2016Астрокоуч розповіла про рівнодення та гороскоп стихій на жовтень, адже вони матимуть величезний успіх в наступному році. Езотерик наголосила, що листопад буде складним для представників усіх знаків зодіаку. Тому, щоб легше пережити цей період, ліпше вдома мати амулет.

Щоб притягнути до себе позитивну енергію всесвіту, езотерик радить запалювати вдома свічки. Зелені – для грошей, жовту – загального благополуччя, та червону – для сили та кохання.

Жовтень, за словами експерта, – це флюїдний місяць. Біополе, яке має кожна людина, в цей період збільшується в розмірі у декілька разів. Тож налаштовуйтеся позитивно і постійно думайте про свої бажання.

Новини по темі