Призупинення польотів в Україну: які авіакомпанії припинили сполучення з нашою країною та на який проміжок часу

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Деякі авіакомпанії призупинили польоти в Україну. На який проміжок часу?

Поділитися:

Низка закордонних авіакомпаній призупинила польоти до України. З цією ситуацією та зі шляхами виходу з неї розбиралися сьогодні у «Сніданку з 1+1».

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В МОЗ запроваджують єдину електронну картку для пацієнта

Через напружену політичну ситуацію деякі закордонні авіакомпанії призупинили польоти до України. В середині лютого про це повідомили 2 перевізники: нідерландський та британський. А вже від сьогодні, 21 лютого, ще 3 авіакомпанії тимчасово перестають літати до Києва. У «Сніданку з 1+1» повідомляють, що це авіакомпанії, які літають з Києва, Львова та Одеси до Цюріха, Франкфурта та Мюнхена. Поки пауза в польотах цих авіакомпаній до України буде до 28 лютого, але, звісно, цю дату можуть змінити і подовжити термін призупинення польотів.

Ця ситуація не є до кінця зрозумілою, адже, з одного боку, представники 5-ти закордонних авіакомпаній повідомляють, що призупинили будь-яке сполучення з Україною, з іншого – у «Сніданку з 1+1» посилаються на слова міністра інфраструктури Олександра Кубракова, який сказав:

«Всі тимчасові зупинки стосуються лише Києва та Одеси, а ось Львова, вони не стосуються, там все працює в штатному режимі».

Тож перед плануванням своїх польотів ретельно перевіряйте інформацію на сайті авіаперевізника та аеропорту, можливо, Львова дані обмеження дійсно будуть стосуватися мінімально.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: День Єднання #UAразом: про любов до України говорять зірки та ведучі 1+1

Що ж робити українцям в цій непростій ситуації? Чи означають такі новини, що небо буде для них тимчасово закрите? У «Сніданку з 1+1» розповідають: влада звітує про те, що шукає шляхи виходу з цієї ситуації, і деякі рейси, які виконувалися європейськими авіакомпаніями, будуть перекриватися за рахунок українських перевізників.

Дивіться свіжий випуск економічних новин від "Сніданку з 1+1":

ФОТО: pixabay.com/dmncwndrlch

Новини по темі