Рецепти щастя з різних країн світу

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як бути щасливим – рекомендації від найщасливіших країн
pexels.com

Як радіти життю і позбутися стресу – концепції найщасливіших.

Поділитися:

Сьогодні – Всесвітній день щастя. Жителі кожної країни мають свої секрети піднесеного емоційного стану. Рекомендації від найщасливіших країн світу – читайте далі.

ФІНЛЯНДІЯ

Невибагливий і зрозумілий рецепт щастя – у фінів. Ввечері вдома вдягають улюблений і зручний домашній одяг і вмикають улюблену музику або відео із кумедними звірятками.

ЯПОНІЯ

Тут переконані – прогулянки у лісі наповнюють тіло речовинами, які вбивають шкідливі мікроорганізми, знижують агресію та рівень стресу у крові. У Японії часто можна зустріти людей поміж дерев, які медитують, виконують дихальну гімнастику, або ж просто із заплющеними очима наповнюються умиротворенням та гармонією. Радість від лісового купання відчувається довше, ніж від підвищення зарплати.

ГРЕЦІЯ

У кожного грека – щастя своє, але є і напівжартівлива формула – «філотімо». Це дві-три приємні думки, літр життєрадісності, півкіло гостинності та десять крапель співчуття, а ще дрібка гордості, гідності та совісті. За грецької концепцією – немає сенсу життя без поваги до себе і своїх друзів.

КОРЕЯ

Корейці не люблять чекати. Основна заповідь – не втрачати можливостей і використовувати їх швидко. І щоб нормально жити на таких високих швидкостях, варто дотримуватися кількох простих правил: жити за розкладом, добре харчуватися, частіше співати та не припиняти вчитися.

ДАНІЯ

Суть данської концепції – досягти повного задоволення і щоденної радості від життя в чистому вигляді. Щастя приносить те, що можна зробити просто зараз – сходити в гості до сусідів і почастувати їх чимось смачним. Сказати близьким приємні слова і посміхнутися незнайомцю. Не захаращувати своє життя, відмовитися від статусних речей, які не приносять задоволення. Можна змінити роботу, якщо вона не подобається.

Дивіться у відео, як екпериментують у цих країнах, щоб віднайти свій рецепт щастя. 

ЧИТАТЙЕ ТАКОЖ: 10 простих правил щасливої людини

Новини по темі