Руслан Сенічкін та Людмила Барбір позмагалися, хто смачніше приготує кутю

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Руслан Сенічкін та Людмила Барбір позмагалися, хто смачніше приготує кутю
1plus1.ua

У кого різдвяна страва вийшла краще?

Поділитися:

Зіркові ведучі ранкової програми Сніданок з 1+1 Руслан Сенічкін та Людмила Барбір взяли участь у різдвяному фестивалі Winter Romantik Fest, який відбувався в Карпатах в готелі Romantik Spa Hotel.

Руслан Сенічкін та Людмила Барбір готували кутю за рецептами різних регіонів України разом з українською актрисою Ольгою Сумською, її чоловіком, актором Віталієм Борисюком, телеведучою Тетяною Гончаровою, співачкою Наталею Бучинськой, а також з засновником заходу Іваном Гавроном.

Зірки змагалися між собою за звання автора найсмачнішої куті і тому додавали до своїх страв незвичні, інгредієнти.

Так як Людмила Барбір народилася в Чернівцях, вона представляла західний регіон.

Телеведуча чудово знається на місцевих кулінарних рецептах і до своєї куті крім базових інгредієнтів пшениці, меду і маку, Людмила завжди додає багато лісових ягід - суниці, чорниці, ожини та малини.

А колега Людмили по Сніданку з 1+1 Руслан Сенічкін з Дніпра, тому використовував рецепти Півдня України. В основу страви - пшеницю, мед і мак, Сенічкін додав ще мигдаль і шоколад.

Про свій відпочинок в колі відомих друзів, Барбір розповіла в Instagram. Телеведуча поділилася, що крім приготування святкової куті, вони усі разом ще багато співали колядок та каталися на санях:

«Святий Вечір і Різдво зустріли, працюючи командою Сніданку в Карпатах, в Яремче на фестивалі Winter romantik fest. Наслухалися і наспівалися колядок, виїхали кіньми на санах в гори на полонину і там теж зустріли коляду.

І вперше в житті на Святвечір приготували з гостями 6 видів куті за традиційними рецептами кожного регіону України. 

Різдво - одне з найяскравіших і найемоційніших свят на Гуцульщині. Зимові свята ще тривають, а ми з колегами повертаємось до Києва! І побачимось з Вами в ефірі Сніданок з 1+1, - розповіла Людмила Барбір.

Для Різдвяної вечері Людмила нарядилася в довгу червону сукню-вишиванку, яка їй неймовірно пасувала, а також надягла красиві червоні сережки у гуцульському стилі.

В свою чергу Руслан доповнив свій образ вишуканою вишиванкою  з червоно-чорним орнаментом.

Нагадаємо, напередодні Руслан Сенічкін та Людмила Барбір зробили сюрприз своїй постійній глядачці – Людмилі Коров'яковій, яка ніколи в житті не бачила гори. Сніданок влаштував для жінки канікули у Карпатах та відкрив для неї красу рідної країни. Разом вони готували та дегустували гуцульські стави, купалися в чанах, знайомились з традиціями та обрядами, дізнавались таємниці мольфарів.

Ці пригоди можна буде побачити з понеділка, 14 січня, в ефірі Сніданку з 1+1.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Руслан Сенічкін та Людмила Барбір вбралися у розкішні національні костюми

Новини по темі