Скандал у ветеринарній клініці Одеси: ветеран прокоментував образливі вислови чоловіка на свою адресу у Сніданку з 1+1

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Скандал у ветеринарній клініці Одеси: у Сніданку з 1+1 розкрили нові подробиці
instagram/oleksa1981

Скандал у ветеринарній клініці Одеси: ветеран Олексій Притула прокоментував ситуацію у Сніданку з 1+1

Поділитися:

Вчора мережею поширилось відео різкої реакції українця на ветерана з протезами. Роликом поділився військовий та ветеринар Олексій Притула. На відео видно, як під час прийому у лікарні чоловік з пуделем різко відреагував на Олексія, коли побачив, що той на протезах. Поведінка відвідувача клініки обурила українців. В ексклюзивному коментарі Сніданку з 1+1 військовий розповів, що не ображається на кривдника, проте зневажає його.

«Це абсолютно неадекватна поведінка абсолютно відірваного від реальності чоловіка, на мій погляд. Образа? Ні. Зневага - це єдине почуття, яке я відчував. Мені важко зрозуміти, що саме стало тригером для цієї людини. Можливо, він вирішив, що я неналежним чином надаю послуги. Я не знаю, чесно», — поділився ветеран.

Олексій Притула

В мережі вже з’явилося відео на якому видно, як кривдник просить вибачення у ветерана, пояснюючи вчинені ним дій. Проте Олексій, вислухавши всі пояснення, відповів, що не пробачає кривднику. Юристи кажуть, що такий інцидент можна кваліфікувати як адміністративне дрібне хуліганство за нецензурну лайку в громадському місці.

«Цей відвідувач не просто один раз вилаявся на лікаря, а він ще продовжив. І вже відкриваючи двері, демонстративно продовжив лайку. За це передбачено штраф, звісно. Лікар має змогу подати цивільний позов щодо відшкодування моральної шкоди, завданої внаслідок приниження його честі та гідності та ділової репутації», — пояснив адвокат Ярослав Лисенко.

Олексій розповів, що заяву в поліцію вже написав.

Нагадаємо, Єгор Гордєєв різко засудив чоловіка, який образив ветерана на протезах. Дізнайтеся більше на сайті 1plus1.ua.

Щодня з 6:30 до 09:30 на телеканалі 1+1 Україна глядачів Сніданку з 1+1 очікують свіжі актуальні новини та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день.

Новини по темі