«Сніданок з 1+1» побив рекорд, понад мільйон під час благодійного марафону

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
«Сніданок з 1+1» побив рекорд, понад мільйон під час благодійного марафону | 1+1

Найбільше коштів зібрав лот від Олега Вінника.

Поділитися:

До Дня Святого Миколая «Сніданок з 1+1» провів традиційний марафон, аби зібрати кошти на здійснення заповітних бажань тяжкохворих дітей – підопічних проекту «Здійсни мрію». За попередніми підрахунками, під час благодійного марафону вдалось зібрати майже один мільйон гривень.

Більшу частину коштів – близько 800 тисяч гривень – зібрали завдяки онлайн-аукціону, торги якого тривали на сторінці «Сніданку з 1+1» у Facebook.

Найдорожче продали лот від Олега Винника. Загальний збір продажів за зустріч з артистом на концерті склав близько 80 тисяч гривень. Лідером цьогорічного марафону також стала Тіна Кароль – за ексклюзивну каблучку з діамантом від УКРЗОЛОТО й сукню зі зйомок фільму «Різдвяна історія» вдалося зібрати понад 70 тисяч гривень. Серед лотів, які мали найбільший попит також була пластична операція від клініки CERTUS, за яку на здійснення мрій перерахують 50 600 грн.

Близько 65 тисяч зібрали співробітники 1+1 media під час акції «Один день заробітної плати на благодійність». Небайдужі благодійники перерахували на фонд «Ти не один» 1+1 media для проекту «Здійсни мрію» понад 300 тисяч гривень, з них 100 тисяч від компанії TEZ TOUR.

Найзапекліша боротьба за зіркові лоти розгорнулась в останні хвилини. Зважаючи на високий інтерес, організатори та автори деяких лотів вирішили обрати кількох переможців. Зокрема, двічі було продано: квитки на концерт MONATIK та вихід на сцену з артистом під час концерту – загальна сума 46 400 грн; подорож на зеленому тролейбусі з Русланом Сенічкіним – 42 тисячі грн; майстер-клас з контемпу від телеведучої Людмили Барбір та хореографа Дмитра Жука – 30 300 грн; політ на повітряній кулі разом з ведучою «Сніданку з 1+1» Нелею Шовкопляс – 24 тисячі грн; катання на ковзанах у компанії з «Жіночим Кварталом» – 18 тисяч грн. Тричі продали чаювання з гуртом «Время и Стекло» – на загальну суму 53 500 грн.

Після прямого ефіру у студії «Сніданку», молода зірка Jerry Heil настільки розчулилась історіями про здійснені мрії, що сама запропонувала збільшити кількість переможців за свій лот. Лот зірки-блогера зібрав 44 900 грн. Нагадаємо, на аукціоні вона презентувала лот-участь у зйомках нового кліпу.

Відомий блогер-мільйонник Aurum став своєрідним Святим Миколаєм для своїх шанувальників – хлопець вирішив зробити переможцями усіх, хто змагався за його лот. Загальна сума вторгованих коштів склала понад 33 тисячі гривень.

Запекла боротьба розгорнулася за майстер-клас з вокалу від Юлії Саніної. Серед учасників навіть були пропозиції збільшити кількість переможців. Двогодинний майстер-клас з вокалу був проданий за 25 300 грн.

Вперше за всю історію марафону виставили додатковий лот для збору коштів на мрію Іллі Опришко. Протягом дня 20 грудня усі охочі можуть змагатися за тижневу поїздку до Фінляндії від туроператора Join Up. Стартова ціна — 10 000 грн. Торги триватимуть до 19:00.

Зазначимо, особливий ефір «Сніданку з 1+1» 19 грудня разом з куратором проекту «Здійсни мрію» Лідією Таран, ведучими Русланом Сенічкіним та Єгором Гордєєвим провела Тіна Кароль. Також співведучим-помічником став юний Євген Лебедин.

До студії ранкового шоу завітав мультиартист MONATIK, який не тільки виставив свій лот на аукціон, а й в прямому ефірі здійснив мрію десятирічної Марії Заїки. Дівчинка щодня бореться з тяжкими хворобами і єдиним, що надає сил та підіймає настрій маленької мрійниці – запальні танці й пісні артиста. Марійку запросили до студії «Сніданку» і вона навіть не здогадувалась, що її мрія – побачити улюбленого співака – здійсниться просто зараз. MONATIK із подарунком в руках неочікувано з’явився у студії, а Марійка не могла відірвати погляду від свого кумира.

Також згодом телеканал 1+1 передасть на рахунок БФ «Ти не один» усі отримані кошти від перегляду рекламного блоку 19 грудня 2019 року о 20:25. Розмір суми буде відомий незабаром та залежить від показників телеперегляду: чим більше людей подивилося рекламний блок, тим більші рейтинги, а відповідно – тим більше коштів для благодійності вдалося виручити телеканалу.

Нагадаємо, українські зірки надали для благодійного марафону «Сніданку з 1+1» 26 унікальних лотів, за які змагалися глядачі телеканалу на офіційній сторінці ранкового шоу в Facebook. Участь у марафоні взяли: Тіна Кароль, Jerry Heil, MONATIK, The Hardkiss, «Время и Стекло», Олег Винник, Неля Шовкопляс, Руслан Сенічкін, Лідія Таран, Юрій Горбунов, Людмила Барбір та Дмитро Жук, Світлана Павелецька, Ганна Різатдінова, «Жіночий Квартал», Володимир Бородянський; блогери: Aurum, Руслан Кузнєцов, Євген Білозеров, Тетяна Пренткович; партнери: СІНЕВО, Study.ua, CERTUS, УКРЗОЛОТО, видавництво Книголав, Join Up, TEZ TOUR.

Дивись відео про те, як проходив марафон тут.

Читай більше новин про новорічні заходи 1+1 тут:

1. 

2. 

Новини по темі