Сніданок з 1+1 розпочав розіграш подарункових сертифікатів та подорожі Європою

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Отримуйте неймовірні подарунки у Сніданку з 1+1!

Поділитися:

Сьогодні, 22 лютого, у ранковому шоу Сніданок з 1+1 стартувала вікторина «Лотереї: Всесвітня історія». Глядачі мають змогу отримати неймовірні подарунки, щоб зустріти весну з позитивними враженнями й емоціями. Щоп’ятниці протягом трьох тижнів в ефірі Сніданку з 1+1 ведучі озвучуватимуть три запитання. 

Отже, перші три запитання:

1. В якій країні існує традиція надсилати рідним та друзям на Новий рік листівки-лотерейні білети?
1) Італія
2) Японія
3) Нова Зеландія

2. Хто з президентів США поширював лотерейні білети з власним підписом?
1) Дональд Трамп
2) Джордж Вашингтон 
3) Гаррі Трумен

3. Яка з українських державних лотерей є титульним спонсором дитячої футбольної команди 2007 року народження КДЮСШ №15? 
1) «Спортпрогноз»
2) «ХТО ТАМ»
3) «Спортліга»

Увага - відповіді на запитання пишіть у коментарях до публікації на сторінці у Facebook. Не забудьте також поділитися дописом на своїй сторінці.

Відповіді приймаються до неділі, 24 лютого, 21:00. Серед усіх, хто відповість правильно, за допомогою random.org Сніданок з 1+1 обере переможця. Оголошення переможців першого етапу відбудуться 1 березня в ефірі ранкового шоу. Щасливчик отримає сертифікат на емоції сумою 1000 гривень. Окрім того, усі учасники вікторини, які надаватимуть правильні відповіді хоча б в одному з етапів, матимуть шанс узяти участь у суперфіналі та виграти подорож до країн Європи, де лотереї в пошані.  

Розіграш завершено! Переможниця першого етапу Надія Стадник. Нагадуємо, що усі, хто відповів правильно, візьмуть участь у розіграші суперпризу. Стежте за результатами лотереї та вигравайте емоції та подорож Європою. Бажаємо успіху!