Штефко із «Останнього москаля» святкує день народження: «Погляньте на мене, жодної зморшки!»

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

9 листопада Назар Задніпровський відзначає свій 41-й день народження.

Поділитися:

Сьогодні, 9 листопада, день народження талановитого актора Назара Задніпровського. З такої нагоди пропонуємо разом згадати найцікавіші факти про життя зірки та з’ясувати, хто надихнув Назара на акторську кар’єру.

Роль бізнесмена-невдахи Штефки у серіалі «Останній москаль» – одна із найяскравіших у кар’єрі актора. Перед тим, як розпочати зйомки у  серіалі, для реалістичності образу Назару довелося погладшати. Актор зізнався, що робив він це із задоволенням, оскільки любить добряче попоїсти.

Назар Задніпровський навіть мріяв пов’язати своє життя з кулінарією, проте з гордістю продовжив акторську династію. Бабуся, дідусь та батько Задніпровського теж були успішними акторами, присвятили себе сцені і людям.

Значну роль у становленні Назара як актора відіграла бабуся – акторка Юлія Ткаченко – яка завжди відзначала неймовірний потенціал онука. Назар Задніпровський вважає її взірцем справжньої жінки, яка все бачила і розуміла.

Сьогодні Назар Задніпровський заслужений артист України, успішно грає у Національному академічному драматичному театрі імені Івана Франка, знімається у кіно. Також актор неодноразово озвучував мультфільми (український дубляж): «Корпорацію монстрів», «Тачки 2», «Мадагаскар 3», «Людей в чорному 3», «Монстрів на канікулах 2».

Новини по темі