Супер ситний французький тост: рецепт від Руслана Сенічкіна

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як приготувати ситний французький тост: рецепт Руслана Сенічкіна
Freepik

Поласуйте смачним та ситним тостом за рецептом від ведучого "Сніданку з 1+1".

Поділитися:

Сніданок — важливий прийом їжі, який забезпечує нас енергією для майбутнього дня. Приготуйте ситний французький тост за рецептом з книги ведучого "Сніданку з 1+1" Руслана Сенічкіна.

"Він дуже калорійний, але ж вряди-годи таки потрібно з’їсти щось подібне. По-перше, щоб себе побалувати, а по-друге, якщо ви зайнята людина, то вам конче потрібно підкріпитися перед довгим трудовим днем", — ділиться рецептом Руслан Сенічкін.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Смачний салат із тунцем та яйцями: рецепт від Єгора Гордєєва

Супер ситний французький тост: рецепт

Інгредієнти: 

  • Сир - 2 шматочки
  • Шинка, бекон, м'ясо копчене або печене - 2 шматочки
  • Хліб білий для тостів - 3 скибочки
  • Яйце - 1 шт.
  • Вершкове масло - 50 г
  • Вершки - 50 г

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пікантний салат із тунцем та авокадо: рецепт від Юрія Горбунова та Єгора Гордєєва

Рецепт супер ситного французького тосту

Порада: хліб для французьких тостів важливо брати не свіжий. Свіжий може розм’якнути і втратити форму. Краще ввечері залишити хліб на столі, до ранку він підсохне, і тоді з нього буде найкраще робити грінки. І не нарізайте хліб надто тонко. Щоб тост не розвалювався, його можна скріпити в декількох місцях зубочистками.

►Збиваємо 1 яйце з 50 г вершків, додаємо перцю та солі за смаком. На хліб викладаємо по шматочку сиру, м’яса, потім знову хліб, ще раз по шматку м’яса і сиру, зверху покласти третю скибку хліба і все разом придавлюємо. Опускаємо наш тост у яєчно-вершкову суміш на 1 хвилину.

►Розігріваємо пательню з 50 г вершкового масла та обсмажуємо тост по 2–3 хвилини з кожної сторони до золотисто-коричневого кольору.

►Розрізуємо тост навпіл по діагоналі і подаємо з помідорчиками чері та зеленню.

Дивіться також улюблений рецепт Чарльза ІІІ – запечені сирні яйця.

Новини по темі