ТАКаШО: Сніданок з 1+1 відтепер показуватиме вайни

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сніданок з 1+1 запускає гумористичну рубрику - ТАКаШО
1plus1.ua

Дивіться нову гумористичну рубрику в ефірі ранкового шоу.

Поділитися:

Вже завтра, 5 квітня, в ефірі найрейтинговішого ранкового шоу Сніданок з 1+1 відбудеться прем’єра нової рубрики «ТАКаШО». Відтепер щоп’ятниці будуть виходити вайни – гумористичні короткі відео, що будуть присвячені  гострим соціальним темам та пропонуватимуть телеглядачам посміятися над буденними ситуаціями з нашого життя.

«Сніданок з 1+1 активно розвиває соціальні мережі та постійно працює над зближенням телебачення з інтернет-платформами. В результаті цього у нас і виникла ідея нової рубрики «ТАКаШО» у форматі вайнів, які набирають мільйони переглядів в інтернеті. Для нас це можливість у короткий та ефективний спосіб окреслити нашим глядачам суспільну проблему в іронічному та жартівливому ключі, а також створити продукт на перетині телебачення та соціальних мереж», - коментує директор департаменту ранкового мовлення каналу 1+1 Юлія Жмакіна.

Ведучою рубрики «ТАКаШО» стала журналістка Ірина Гулей, чий проект «Професії» спричинив резонанс у мережі – протягом минулого року вона спробувала себе у 21 професії та розповіла про особливості кожної глядачам Сніданку з 1+1. Для своєї сторінки в соціальній мережі Instagram Ірина раніше вже знімала вайни про роботу журналістів, які отримали позитивний відгук від колег та аудиторії.

Над створенням проекту працює режисер - Тетяна Алферова, яка брала участь у створеенні знакового документального фільму «З Днем Народження, Чувак» до 50-т річчя Кузьми Скрябіна. Окрім того, над проектом працюють оператори Андрій Мєдвєдєв, Антон Іванов, Євген Полінкевич та Олег Писарєв. 

«У моєї подруги був хлопець-поліцейський. Він мав відмінну фізичну форму, був гарно вихований, вмів робити вишукані комплементи та постійно робив подарунки. Але якось вона мені сказала, що хоче його кинути. На мій здивований вираз обличчя вона відповіла, що хлопцю не вистачає почуття гумору, - розповідає Ірина Гулей. - Щодня під дописами Сніданку ми читаємо сотні коментарів із емоційними історіями наших глядачів – хтось обурюється, хтось захоплюється, хтось просить пораду.

Мені здається, якщо додати трохи позитиву, то будь-яку ситуацію можна сприймати легко.

Сподіваємося, наші легкі відео допоможуть усім подивитися навіть на неприємності під іншим кутом».

Також в деяких з випусках до Ірини Гулей будуть приєднуватися українські зірки. Зокрема, постійний кулінарний експерт Сніданку з 1+1 Євген Клопотенко взяв участь у вайні про невдале побачення.

Крім того, Сніданок з 1+1 закликає глядачів викладати свої кумедні випадки у соціальні мережі із хештегом #ТАКаШО. Найкращі історії стануть основою нових вайнів в ефірі проекту.

Слідкуйте за новинками в ефірі Сніданку з 1+1 щоранку в будні з 6:30.

Нагадаємо, за результатами перших трьох місяців 2019 року Сніданок з 1+1 укріпив показники телеперегляду та збільшив відрив від конкурентів. Частка Сніданку з 1+1 збільшилася відносно аналогічного періоду 2018 року: за аудиторією 18-54 (Україна) показник укріпився на 8% (+1.0 п.п.) до 13.7%, а за 18-54 (50К+) приріст склав 6% (+0.8 п.п.) до 13.5%. «Сніданок з 1+1» утримує лідерство у слоті виходу та серед інших ранкових шоу.

Новини по темі