Тіна Кароль розповіла, про що мріє її син та закликала мріяти кожного

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Тіна Кароль розповіла, про що мріє її син та закликала мріяти кожного
1plus1.ua

Співачка долучилася до благодійного марафону Здійсни мрію.

Поділитися:

У день Святого Миколая, 19 грудня, відома українська співачка Тіна Кароль завітала до студії ранкової програми «Сніданок 1+1», де проходив благодійний марафон Здійсни мрію.

В прямому ефірі Кароль презентувала свій зірковий лот та розповіла, що саме отримує щасливчик, який разом з нею долучиться до доброї справи – до здійснення дитячої мрій. 

«Не зважаючи на те, що запис нового сезону Голосу. Країни закінчився посеред ночі, але Тіна Кораль все одно знайшла сили, щоб заїхати до студії Сніданку і долучитися до здійснення дитячих мрій», - сказав Руслан Сенічкін у ефірі Сніданку.

На благодійному марафоні у якості лоту артистка представила збірку Різдвяна історія, яка була випущена за мотивами однойменного музичного фільму на 1+1. До цієї книжки увійшли українські колядки і щедрівки разом з нотами для дітей.

Також щасливець, який виграє у марафоні лот від Кароль стане володарем колекційної фотокнижки зі світлинами Тіни знятими на плівку авторства знаменитого французького фотографа Себран Даржента «Одним кадром». А ще на додачу отримає 4 квитки на концерт співачки - 2 квитки на концерт у Львові 14 січня та 2 квитки у Києві 31 грудня.

«Мені надзвичайно приємно оголосити лот і долучитися до доброї справи каналу 1+1. Оскільки - це на благо.

Є така традиція: ти заробив за рік певний об’єм грошей і треба поділитися з іншими, щоб наступний рік був ще більш успішним.

Особисто у мене є правило – робити це не раз у рік, а кожного місяця. Коли ти віддаєш, ти обов’язково отримуєш», - розповіла у студії Сніданку Тіна Кароль.

Крім цього, Тіна Кароль в прямому ефірі поділилась мріями свого 10-річного сина Веніаміна. Співачка розповіла, що її син хоче поїхати на море та отримати спеціальний мікрофон для ігор онлайн. Адже він полюбляє з дітьми  із різних континентів грати в комп’ютерні ігри.

Нагадаємо, що окрім Тіни Кароль свої лоти у благодійному марафоні проекту Здійсни мрію, метою якого є здійснення дитячих мрій, представили Павло Вишняков, Володимир Зеленський, Дмитро Комаров, Олена Кравець, Іраклі Макацарія, Дмитро Шуров, Камалія та інші зірки.

Новини по темі