У мережі обговорюють розлучення Джорджа та Амаль Клуні

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Джордж та Амаль Клуні на межі розлучення
gettyimages.com

Красива зіркова пара знаходиться на межі розлучення.

Поділитися:

Шлюб тріщить по швах - саме так західні таблоїди пишуть про одну з найвідоміших зіркових пар Джорджа та Амаль Клуні. Видання Radar Online повідомляє, що актора вже півроку не бачили разом із дітьми. А все через сварку подружжя, після якої Амаль покинула сімейний будинок у Британії та разом із маленькими двійнятами поїхала до Італії. Джордж нібито не може навідати родину через щільний графік зйомок. Щоправда, його все частіше помічають на вечірках. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Дружина Джорджа Клуні потрапила в об'єктиви папараці з дітьми (рідкісні фото)

«Джордж та Амаль сперечаються через різний спосіб життя кожного. Чутки про їхній розрив точаться вже декілька місяців. Вона займається юридичними справами, він - грає. Вони як масло і вода. Вони не можуть поєднатися. І вже поговорюють про можливу боротьбу за дітей», - так стосунки між Джорджом та Амаль Клуні прокоментував інсайдер видання. 

Нагадаємо, пара одружилася у 2014-ому році. Він зірка кіно, а вона відомий адвокат. У червні 2017-го в подружжя народилася двійня - донька Елла та син Олександр. Це перші діти як для 40-річної Амаль, так і 57-річного Джорджа Клуні. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Меган Маркл та принц Гаррі погостювали у Джорджа Клуні

Фото: gettyimages.com

Новини по темі