У «Сніданку з 1+1» на ТЕТ переможець «Ліги Сміху» Марк Куцевалов розповів, як наважився піти у благодійний піший похід та хто його супроводжував 850 кілометрів

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Переможець «Ліги Сміху» Марк Куцевалов розповів, як наважився піти у благодійний піший похід

Марк Куцевалов ексклюзивно завітав до студії «Сніданку з 1+1» та розповів, що для нього особисто значить проєкт «Ліга Сміху»

Поділитися:

Улюблена програма українських телеглядачів «Сніданок з 1+1» в ефірі телеканалу ТЕТ у будні з 7:00 до 10:00 та у вихідні – з 8:00 до 10:00 продовжує розповідати українцям про оперативні новини в країні та долучати спеціалістів різних галузей. 

Вже 23 вересня о 19:00 на телеканалі ТЕТ відбудеться повернення гумористичного проєкту «Ліга Сміху» від Студії «Квартал 95». На глядачів очікує повернення зіркового сезону «Битви титанів», у якому зберуться найсильніші команди за усю історію проєкту: «Ветерани космічних військ», «30+», «Наш формат», «Тріо різні», «Вінницькі», «Відпочиваємо разом», «Горобчик», «Стадіон Діброва», «VIP Тернопіль» та «Веселі Бобри» (збірна команд «Загорецька Людмила Степанівна» та «Стоянівка»). Разом із ними створювати настрій українцям будуть тренери — Сергій Бабкін, Олеся Жураківська, Маша Єфросиніна, Гарік Корогодський, Володимир Дантес та Станіслав Боклан. Найкращі коміки відтепер в ефірі телеканалу ТЕТ.

Окрім того, в одному з номерів очікується поява улюбленця глядачів «Ліги Сміху» — команди «Прозорий Гонщик» та її учасника – Марка Куцевалова. Комік та переможець другого сезону проєкту ексклюзивно завітав до студії «Сніданку з 1+1» та розповів, що для нього особисто значить проєкт «Ліга Сміху».

«Особисто для мене «Ліга Сміху» це якась окрема планета, де живуть свої герої, є певна історія. Коли ти там – то це твій центр Всесвіту, все навколо наче міняється. Підготовка, тренери, це я особисто як учасник говорю. Так, це окремий світ, який побачать усі», прокоментував Куцевалов.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖБійці на фронті, волонтери та артисти на передовій: як гумористи України наближають нашу перемогу

Щодо власного ставлення до гумору у такий непростий час, переможець другого сезону «Ліги Сміху» зазначив так:

«Насправді гумор дуже потрібний, щоб знімати внутрішню напругу. Особисто я б назвав це певною лікувальною подією для нашого організму. Це дуже круто, що є можливість знов подивитись «Лігу Сміху», адже сезон дуже сильний. Це буде дуже смішно».

Також ведучі Неля Шовкопляс та Єгор Гордєєв пригадали нещодавній піший похід коміка, який за 18 днів подолав шлях з рідного Чорноморська до Говерли. Похід мав благодійну ціль – зібрати близько 3 млн гривень на машини швидкої допомоги. Щодня на Марка очікували різноманітні пригоди, ночувати доводилось на пожежній станції та навіть посеред поля на баштані. Попри це, він завжди був у гарному настрої та навіть знімав розважально-гумористичні відео для своїх підписників у соцмережах. 

Комік говорить, що вперше спробував піший похід на велику відстань минулого року, влаштувавши челендж для перевірки власних можливостей.

«Ще рік тому я вперше пішов вздовж моря - 26 годин без сну. Тоді це була звичайна пригода без конкретної цілі, я придивлявся, влаштував собі певний вихід із зони комфорту. Ти йдеш, поруч нікого, біля тебе тільки море, пісок, без зв’язку, взагалі може статись що завгодно», прокоментував Куцевалов.

Куцевалов

А от благодійну пішу ходу до Говерли комік влаштував вже в форматі інстаграм-реаліті. Переможець «Ліги Сміху» фільмував власні пригоди та видавав їх в форматі розважально-гумористичних відео.

Щодо того, хто супроводжував коміка під час 850-кілометрового походу, Куцевалов зізнався, що знайшлись ті, які приєднались за власним бажанням до його ініціативи і також долали цей шлях разом з ним.

Щодня на глядачів «Сніданку з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.  Не пропустіть щодня проєкт з  07:00 до 10:00, а у вихідні – з 8:00 до 10:00 на телеканалі ТЕТ, а також на YouTube. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Фото: Instagram.com/markelllooo30

Новини по темі