Бійці на фронті, волонтери та артисти на передовій: як гумористи України наближають нашу перемогу

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Як відомі гумористи наближають нашу перемогу: волонтерять, дають концерти, воюють в ЗСУ (сюжет "Сніданку з 1+1")
Instagram/lennykravets

Як відомі гумористи України, кожен у свій спосіб, працюють на нашу спільну перемогу над російським ворогом.

Поділитися:

Гумористичний фронт – це одна з важливих складових нашої спільної боротьби з російським загарбником. Відомі коміки України, кожен по-своєму, наближають нашу перемогу та допомагають людям, які постраждали від війни, і ЗСУ: воюють на фронті, волонтерять, виступають на благодійних концертах. Про гумористів у боротьбі з агресором розповіли у сюжеті "Сніданку з 1+1".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Підготували пісню за дві години у лобі готелю: у «Сніданку з 1+1» Дмитро Шуров розповів про спільне виконання «Ой у лузі червона калина» разом зі світовою зіркою Еллі Гослінг

Фронтмен команди-чемпіона "Ліги Сміху" "Загорецька Людмила Степанівна", гуморист зі Львова Віктор Розовий нині захищає нашу країну від російських загарбників зі зброєю в руках, у лавах ЗСУ. Відомо, що Віктор зараз воює на сході України, але навіть у постійній напрузі підтримує побратимів жартами.

Колеги Віктора Розового з різних команд "Ліги сміху" воюють зараз на гумористичному фронті: виступають для військових по всій країні. Свої виступи вони коментують так: "Такої шаленої віддачі від залу, як сьогодні, ще ніколи не відчували", "Переконані, що гумор – це теж зброя", "Коли сміються військові, ти відчуваєш таку енергію", "Гумор допомагає всім, він лікує психіку людини".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «200 гривень з його пенсії летять військовим», – зірка «Ліги сміху» та «Жіночого кварталу» Олександра Машлятіна розповіла зворушливу історію про свого дідуся-хіміка

Тренер та гравець "Ліги сміху" Ігор Ласточкін прибирає українські міста від завалів, ремонтує пошкоджені будівлі разом з бригадою #лігасміху.

Приєдналися до гумористичного фронту і актори студії "Квартал 95". Директор студії Олександр Пікалов зараз волонтер і боєць Нацгвардії.

Крім того, разом з Євгеном Кошовим Олександр веде жартівливі випуски новин "Байрактар News". Вся команда студії "Квартал 95" дає концерти для військових у прифронтових містах.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ахтем Сеітаблаєв, Володимир Ращук, Олександр Печериця: як зірки фільмів і серіалів 1+1 захищають зараз Україну

Акторка і гумористка Олена Кравець організовує благодійні концерти в Європі та волонтерить.

Найвідоміші українські гумористи не опускають рук і рухаються разом з усією країною до перемоги: воюють на фронті, дають концерти для війскових, волонтерять і вірять в Україну і ЗСУ. Детальніше про гумористичний фронт дивіться у сюжеті "Сніданку з 1+1":

Новини по темі