Українські зірки розповіли, які подарунки знайшли під подушкою

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Українські зірки розповіли, які подарунки знайшли під подушкою
1plus1.ua

Артисти та ведучі долучились до благодійного марафону «Здійсни мрію».

Поділитися:

Сьогодні, у День святого Миколая традиційно весь прямий ефір Сніданку з 1+1 став благодійним марафоном. Щоб допомогти підопічним соціального проекту Здійсни мрію до студії програми завітали тренер Голосу країни 9 Тіна Кароль, Оля Полякова, Дмитро Шуров з сином Левом, а також гурт Время и стекло. Зірки розповіли, що знайшли сьогодні зранку під подушкою.

Разом з Русланом Сенічкіним святковий ефір провели ведуча ТСН та кураторка проекту Здійсни мрію Лідія Таран та її донечка Василина. У День святого Миколая дівчинка отримала набір цікавих книг, а от її зіркова мама зізналась, що своїм подарунком вважає можливість брати участь у цьому марафоні і закликала усіх долучитися до створення великого дива. Лідія та Василина в ніжних образах фей із чарівними паличками у руках під час прямого ефіру допомагали здійснювати заповітні бажання тяжкохворих дітей.

Гостею сьогоднішнього ефіру стала тренер Голосу країни-9 Тіна Кароль. Співачка знайшла зранку під подушкою подарунки від своєї мами і розповіла, що у дитинстві завжди отримувала у цей день солодощі, тож зараз продовжує цю традицію: її син 10-річний Веніамін теж сьогодні отримав цукерки.

«Більш глобальні подарунки будуть на Новий рік», - додала співачка.

Зірка також закликала усіх глядачів долучитися сьогодні до благодійної акції, адже «коли ти віддаєш, ти обов'язково отримаєш».

Тренер Голосу країни долучилась до благодійного марафону Сніданку з 1+1 і виставила власний лот – набір сувенірної продукції, до якого, зокрема входить ексклюзивна помада, книжки, світшот і квитки на виступ співачки 31 грудня у Палаці Україна.

Позмагатися за лот від Тіни Кароль можна за посиланням.

В свою чергу, співак Дмитро Шуров виставив на аукціон особисте запрошення прогулятися атмосферними вуличками Львову, потрапити на вечірній концерт гурту, а також піднятися на сцену та познайомитися із музикантами. Дмитро попіклувався про те, щоб подорож переможця до міста Лева була не тільки вражаючою, але і комфортною. Квитки на потяг, номер на двох на одну ніч у готелі – також у подарунок. За цей лот наразі пропонують 12 000 гривень.

Під час святкового ефіру лідер гурту Pianoboy завітав до студії Сніданку з 1+1 разом із сином Левом. Хлопець зізнався, що зранку отримав від святого Миколая чарівні шкарпетки.

Також до Сніданку з 1+1 завітала Оля Полякова. Співачка розповіла, що зазвичай в їхній сім'ї роль святого Миколая бере на себе вона, але цього року з самого ранку вона з донечками отримала подарунки від чоловіка.

«Він усім приніс подарунки. Мені подарував шаль, Марусі подарував шапочку і шарфик, а Алісі подарував гарненького рюкзачка як для дорослої, і вона дуже радіє», - поділилася Полякова.

Зазначимо, що 19 грудня триває благодійний марафон Здійсни мрію до Дня святого Миколая, у рамках якого на аукціон виставили зіркові лоти, наприклад, зустріч з Дмитром Комаровим і залаштунки Жіночого кварталу з Оленою Кравець. Також кожен охочий може позмагатися за індивідуальний урок танців від Влада Ями або майстер-клас з верхової їзди від співачки Камалії. Катя Осадча проведе особисту екскурсію закуліссям концерту Вечір прем'єр, а Іраклі Макацарія запросить на вечерю для переможців своїх лотів.

Цікаво, що усі переможці лотів отримають бонус-приз: запрошення в гості за лаштунки студії Сніданку з 1+1 для знайомства з командою та ведучими, а також сувеніри 1+1.

Торги триватимуть цілий день до 19.00 на сторінці Сніданку у Facebook. Переможцем стане той, хто запропонує найбільшу суму і перерахує її на рахунок благодійного фонду «Ти не один».

Крім того, усі бажаючі можуть зробити благодійний внесок, перерахувавши будь-яку суму на рахунок БО «Ти не один» або відправивши благодійну SMS (для абонентів Київстар, які користуються пакетом по передплаті). Ви може відправити смс з будь-яким числом від 1 до 3000 на номер 4400. З абонента спишуть ту суму, яку він зазначив у смс - 10, 50, чи 100 грн без відсотків і комісій.

Всі кошти підуть на здійснення мрій дітей, які боряться за життя і чекають на диво.

Новини по темі