Можете долучитись і ви: українці готують Пироги Незалежності та діляться результатами у соцмережах — нова гастрономічна традиція, яка перетворюється на флешмоб

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Українці активно долучаються до ініціативи Пиріг Незалежності — фото
facebook/pyrihua

Українці активно долучаються до ініціативи Пиріг Незалежності та діляться результатами — фото

Поділитися:

Громадська ініціатива Пиріг Незалежності, яка має на меті відтворити або створити гастрономічну традицію для кожної української родини готувати пиріг на День Незалежності, вже заполонила серця українців. Сніданок з 1+1 на 1+1 Україна разом з 1+1 media є партнерами проєкту і активно забезпечують всебічне висвітлення ініціативи та комунікацію з аудиторією.

Ділимося першими результатами українців, які поділилися своїми пирогами до Дня Незалежності.

Більше про проєкт Пиріг Незалежності можна дізнатися в ефірі Сніданку з 1+1, що транслюється на телеканалі 1+1 Україна по буднях з 6:30, а також на сторінках 1+1 media. Команда підготувала багато цікавого: інтерактивні вікторини, опитування, цікавих гостей, та, власне, приготування особливого Пирога Незалежності в прямому ефірі, з чим допомагає ведуча 1+1 Україна Валентина Хамайко. До слова, саме Валя стала бренд-амбасадоркою проєкту Пиріг Незалежност від телеканалу 1+1 Україна та Сніданку з 1+1, адже її досвід та любов до кулінарії перевірені десятками років.

Доєднатися до ініціативи Пиріг Незалежності можна, приготувавши свої пироги та виклавши результати в соцмережі з хештегами:

#пирігнезалежності
#пирігUA
#pyrihIndependency
#pyrihUA
#деньнезалежності
#independenceday

Нагадаємо, раніше Валентина Хамайко поділилася рецептом пирога Незалежності з м'ясом та перцем. Покроковий рецепт шукайте на 1plus1.ua.

Новини по темі