Унікальний музичний супровід "Сніданку з 1+1": хто створив саундтрек ранкового проєкту

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Хто створив саундтрек Сніданку з 1+1: насолодіться поєднанням гри на бандурі та фортепіано

Євген Хмара та Роман Гриньків у "Сніданку з 1+1" виконали головний саундтрек ранкового проєкту.

Поділитися:

Дякуємо, а не святкуємо! До 27-річчя проєкту в гості до студії "Сніданку з 1+1", що виходить у будні з 06:30 до 09:30, завітали композитори Євген Хмара та Роман Гриньків. Саме вони є авторами мелодії, під яку ви прокидаєтеся щоранку. Музиканти розповіли про творчий тандем та пригадали знайомство з ведучими.

"Я думаю, що в цьому і є сила музики. Це вібрації та частоти, які при поєднанні утворюють резонанс. Користуючись нагодою, хочу привітати "Сніданок з 1+1" з 27-річчям. Ви робите фантастичну справу, тримаєте вертикаль всього світлого та позитивного у нашій країні", — прокоментував музикант Євген Хмара.

Євген Хмара

“Сніданок з 1+1” відзначає 27 років у ефірі, і це абсолютний рекорд на українському телебаченні серед ранкових проєктів! Ми висловлюємо вдячність усім глядачам, які впродовж цих років щоранку прокидалися разом з улюбленими ведучими й творили історію програми. Дякуємо, а не святкуємо!

Дивіться повний випуск "Сніданку з 1+1", а також не пропускайте нові у будні з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

Новини по темі