Валерій Харчишин ексклюзивно для рубрики “ЖВЛ Представляє” розповів про своє розлучення та про те, як давно бачився зі своїм сином військовим

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Лідер Друга Ріка Валерій Харчишин про розлучення та сина в ЗСУ

Лідер "Друга Ріка" Валерій Харчишин відверто розповів про розлучення з дружиною у рубриці “ЖВЛ Представляє” «Сніданку з 1+1».

Поділитися:

Щодня з 6:30 до 09:30 на телеканалі “1+1 Україна” глядачів головного ранкового проєкту країни «Сніданок з 1+1» очікують оперативні новини, поради від профільних спеціалістів, включення зірок та українців, які роблять усе задля перемоги України.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Кварталівці» Кошовий та Пікалов виступили перед військовими в госпіталях Чернігова

Сьогодні у рубриці “ЖВЛ Представляє” в ефірі «Сніданку з 1+1» ведучий Тімур Мірошниченко мав ексклюзивну розмову з українським рок-музикантом Валерієм Харчишиним. Лідер гурту “Друга Ріка” не любить говорити про особисте, але сьогодні для глядачів “ЖВЛ Представляє” зробив виключення і розповів про втрату будинку в Гостомелі через російський обстріл та про особисту допомогу у відбудові житла українцям, які так само втратили свої домівки. Також Валерій Харчишин відверто розповів про розлучення з дружиною Юлею після 13 років подружнього життя та чому, на його думку, зараз так багато пар розлучається.

“Я не вмію говорити про особисте. Але я нині розлучений, це факт. Офіційно я вільний. На мою думку, розлучаються зараз люди з трьох причин. Перша - я не вірю в кохання на відстані, друга причина - в критичних ситуаціях люди стають самі собою і третя причина - як би ви там не домовлялися, скільки б у вас не було дітей, кохання не питає дозволу прийти в твоє життя і в кожного воно може з’явитися, а далі або ти його побореш, або ти віддаси себе йому от і все”, - відверто відповів фронтмен гурту “Друга Ріка”.

Валерій Харчишин

У Валерія Харчишина і його колишньої дружини Юлії троє синів. Молодші діти мешкають разом із мамою, а старший син зараз захищає Україну у ЗСУ. Ведучий рубрики “ЖВЛ Представляє” Тімур Мірошниченко поцікавився у музиканта, як давно старший син Валерія пішов на війну та коли вони бачились востаннє.

“Ми не бачились дуже давно. Він зараз на півночі. 24 лютого 2022 року ми з ним попрощались, як і з моїми молодшими дітьми. Вони поїхали далі на захід. Старший вийшов у Житомирі і 25 лютого він вже був із зброєю. Я боявся за все, я хвилювався, що він не знає, як взагалі обходитись зі зброєю”, - поділився співак.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Російські сім’ї викрадають по 10-12 українських дітей в окупації», — Дмитро Лубінець в інтерв’ю Наталії Мосейчук

Про те, як пішла з життя Королева Великобританії Єлизавета ІІ та кому адресовані 2 особисті листи, які Королева залишила на смертному ложі, ексклюзивний коментар українського дизайнера Івана Фролова про створення сукні для Дженіфер Лопез та хто ще із світових зірок нещодавно вдягнувся в український бренд FROLOV дивіться у повному сюжеті “ЖВЛ Представляє” з Тімуром Мірошниченком у сьогоднішньому ефірі “Сніданку з 1+1”.

ЖВЛ

Ранок зі “Сніданком з 1+1” – це свіжі актуальні новини та події, експертні думки та поради, що налаштовують на продуктивний день. Не пропустіть щодня проєкт з 6:30 до 9:30 на телеканалі “1+1 Україна”. Також переглянути проєкт можна на платформі кіно та телебачення Київстар ТБ.

Новини по темі