Виплати на дітей під час війни: на що вистачає грошей, розбирались у "Сніданку з 1+1"

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
 Скільки виплачують на дитину в Україні та на що вистачає цих грошей
freepik.com

Скільки виплачують на дитину в 2023 році?

Поділитися:

Багатьох цікавить питання — чому уже дуже довгий час сума соціальних виплат, так звана “допомога на дитину”, залишається незмінною? На що ж вистачає нині цих грошей, розбирались у  “Сніданок з 1+1”, що виходить у будні з 7:00 до 9:30 в ефірі телеканалу “1+1 Україна”.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Грошова допомога від Естонської ради у справах біженців: хто може отримати

Скільки виплачують на дитину у 2023 році

З квітня 2014 року виплата на дітей в Україні залишається незмінною. Соціальна допомога  — це 41280 грн загальної суми, з якої 10320 грн  виплачується одноразово, а решта ділиться на 36 місяців, тобто на роки, по 860 грн на місяць.

Матері розповідають, що цих виплат не вистачає навіть покрити тиждень базових потреб малюка у харчуванні чи підгузках. "Сніданок з 1+1" написав офіційний запит до Міністерства соціальної політики з питаннями про те, що впливає на формування цих виплат та чи планують у міністерстві їх підіймати найближчим часом,  але офіційної відповіді не отримали. 

Скільки виплачують на дитину в Україні та на що вистачає цих грошей, дивіться у сюжеті:

Дивіться "Сніданок з 1+1" з 7:00 до 9:30 у будні дні на телеканалі “1+1 Україна” та на YouTube, а також “Сніданок. Вихідний” у суботу та неділю з 7:00 до 9:30. Також переглянути проєкт можна на платформі онлайн-телебачення Київстар ТБ.

Обговорення "Сніданку з 1+1" в соцмережах:
Instagram
Facebook

Нагадаємо, для того, аби 1+1 Україна був у переліку каналів вашого телевізора/приймача (для налаштування прийому 1+1 Україна через Т2), необхідно провести процедуру повторного сканування телеканалів. Наводимо інструкцію, як це зробити.

Новини по темі