З шинкою та соусом: рецепт кабачкових млинців від Руслана Сенічкіна
Як приготувати кабачкові млинці з начинкою: рецепт Руслана Сенічкіна
У Сніданку з 1+1, що виходить у будні з 06:30 до 09:30 на 1+1 Україна, радують рецептами смачних страв. Нещодавно ведучий Руслан Сенічкін розповів та показав, як приготувати кабачковий млинець. Пропонуємо поексперементувати і вам.
Як приготувати кабачковий млинець з начинкою: рецепт
Інгредієнти:
- кабачок - 1 шт.
- яйця - 2 шт.
- борошно - 2 ст. л.
- моцарела - 50 г
- шинка - 50 г
- олія - 1 ч. л.
- сіль, перець - на смак
Кабачковий млинець: спосіб приготування
1. Кабачок натерти на тертці з великими отворами. Трошки підсолити, а потім вичавити зайву рідину руками чи через друшляк.
2. До натертого кабачка додати два яйця та дві столові ложки борошна. Підсолити, поперчити на смак. Ретельно перемішати, аби вийшла однорідна маса, як на оладки. За бажанням кабачковий фарш можна доповнити зеленню.
3. Злегка розігріти сковорідку, додавши олію. Викласти кабачкову суміш по всій площі. Ненадовго накрити кришкою. Смажити млинець з обох сторін на середньому вогні.
4. Для подачі можна приготувати соус. Томатну пасту змішати з майонезом у пропорції 1:1. На готовий млинець викласти шинку або інші інгредієнти, змастити соусом, загорнути та подати до столу.
Нагадаємо, раніше ми розповідали, як приготувати в'ялені томати з оливковою олією та ароматними травами. Дізнайтеся більше на 1plus1.ua.