Ламінування або ботокс вій: за і проти косметолога

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Дізнайтеся, як впливають на ваші вії різні косметологічні процедури

Поділитися:

10 секретів для пишних дівчат, щоб виглядати на фото розкішноДовгі, підкручені, густі – про такі вії мріє кожна жінка. На сьогоднішній день для такого ефекту їх зовсім не обов’язково нарощувати чи приклеювати накладні. Які ж процедури зроблять ваші вії об’ємними та ефектними, наче в рекламі – розповіла лікар-косметолог Ірина Медвєдєва.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Домашня косметика: Як доглядати за обличчям без зайвих витрат

Існує дві процедури, що оздоровлюють вії та роблять погляд виразнішим - це ламінування та ботокс. 

1. Ламінування вій:

- допоможе створити ефект підкручених вій. Термін дії цієї процедури - від 4 до 6 тижнів. Ламінування вій коштує від 600 грн. Протипоказання: схильність до алергії та хронічний кон’юктивіт.  

Ламінування більше підходить жінкам, у яких від природи довгі та густі вії, але вони хочуть зробити свій погляд виразнішим. 

- після процедури ламінування вій не рекомендується вмиватися протягом доби. Протягом 24 год. після проведення процедури ламінування не варто вмивати обличчя водою і торкатися вій.7 модних трендів осені, які варто спробувати: Поради Андре Тана

- на щойно ламіновані вії не можна наносити косметику. Після процедури ламінування вії повинні відпочити. Не слід їх торкатися, а також наносити будь-які засоби косметики. 

Ботокс вій:

- супроводжує оздоровлення вій. Процес ботоксу для вій допомагає не лише підкрутити вії, а й оздоровими їх. Ця процедура коштуватиме від 700 грн., а ефект триматиметься протягом 6-8 тижнів. Ботокс протипоказаний людям, які мають схильність до алергії та хронічний кон’юктивіт.  

Процедура ботоксу підходить жінкам, у яких тонкі, слабкі та світлі вії. 

- живить наші вії. Колаген, органова олія та гіалуронова кислота, які використовуються при процедурі ботоксу, стимулюють живлення вій.

Сьогодні у нас є чимало можливостей правильного догляду за собою, тому ними варто користуватися. Прислухайтеся до порад косметолога та залишайтеся красивими. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, як правильно доглядати за шкірою холодної пори

Новини по темі