5 порад, як правильно доглядати за шкірою холодної пори

Сніданок з 1+1
06:30
Будние

Піклуйтеся про свою шкіру та залишайтеся красунями!

Поделиться:

7 простих порад для поліпшення психічного здоров’яМи, дівчата, точно знаємо, що напередодні перших холодів потрібно купити теплий пуховик, шапку та затишний шарф. Однак ми можемо забути про те, що нашу косметичку також необхідно оновити! Лікар-косметолог Ірина Медвєдєва розповість, чому догляд за шкірою взимку відрізняється від літнього.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 10 правил догляду за шкірою перед сном

1. Догляд за шкірою взимку повинен бути регулярним. Неправильний догляд за шкірою обличчя взимку призводить до наступних симптомів:
- почервоніння
- лущення
- подразнення
- сухість
- підвищена чутливість 

2. Очищувати шкіру перед та після сну. В холодну пору краще не користуватися засобами, котрі змиваються. Краще надавати перевагу засобам, що будуть живити вашу шкіру. Сюди відносяться засоби на кремовій основі - молочко або лосьйони. 

Якщо ви користуватиметися засобами на кремовій основі, тоніки вже не потрібні, - зауважує експерт.

3. Після очищення шкіри не забувайте зволожити її кремом. Косметолог радить користуватися поживним кремом вдень, а зволожуючим - перед сном. Користуватися кремом вранці варто за 30 хв. до виходу на вулицю. 

Не зважаючи на те, що сонця зараз немає, все одно варто продовжувати користуватися сонцезахисними кремами. Фактор SPF можна знизити (до 15), - радить Ірина 

4. Приділяйте особливу увагу зоні навколо очей. Зона навколо очей вважається найбільш делікатною. Вона в першу чергу піддається пошкодженням. Вранці варто наносити крем для зони навколо очей з більш щільною текстурою. Ввечері краще користуватися сивороткою. 

5. Час від часу робіть скраби. Скраби із натуральних інгредієнтів - на основі кавової гущі, вівсянки, винограду та меду позитивно впливатимуть на стан вашої шкіри. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 звичок, за які ваша шкіра вам подякує

Новости по теме