Загадкове відео з Кейт Міддлтон: чи справді принцеса зʼявилась на публіці

Сніданок з 1+1
06:30
Будні

Що трапилось з герцогинею Уельською, та чому ніхто не вірить заявам Букінгемського палацу.

Поділитися:

Британська принцеса Кейт Міддлтон вперше за 2 місяці зʼявилась на людях. Так описали опубліковані британською пресою кадри з прогулянки Кейт і Вільяма. А згодом таблоїд опублікував саме відео їх сумісного променаду. Здавалось би, принцеса Кейт знайшлась і все добре. Та британське населення вже не вірить заявам преси, мовляв відео - підробка, а справжню Кейт ховають. Більш того, деякі конспірологічні теорії твердять, що принцесу вбили, а на відео - її двійник.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Куди зникла принцеса Кейт Міддлтон

Та найпопулярнішою версією серед народу є те, що на відео не Кейт, а коханка Вільяма - Роуз Хенбері. Такі домисли гуляють мережею не просто так. Ще задовго до цього відео фанати підозрювали Вільяма у зраді з цією особою, та зараз ці чутки набули ще більшого розголосу. Сама Роуз Хенбері колишня модель і подруга Міддлтон, з якою герцогиня ще давно припинила спілкування. Роуз заміжня і виховує трьох дітей, та це ніяк не заперечує ймовірну зраду Вільяма. Наразі такі теорії залишаються теоріями і не мають офіційного підтвердження з боку королівських осіб.

Британський народ неабияк обурений тим фактом, що королівська сімʼя веде стриману політику і ховає приватне життя від очей публіки. Все це через той факт, що монархія живе за гроші платників податків, а тому, на думку населення, жителі мають право знати все, що відбувається у палаці.

Більше цікавого та корисного дивіться у будні в "Сніданку з 1+1" з 06:30 до 09:30 на телеканалі "1+1 Україна".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що сталося із Королем Чарльзом ІІІ: як українські телеграм-канали висвітлюють фейки

Новини по темі