Після Олімпійських ігор: Жан Беленюк повідомив, що планує завершити свою спортивну кар'єру

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Жан Беленюк оголосив про завершення спортивної кар'єри: ексклюзив Сніданку з 1+1
zhanbeleniuk/instagram

Жан Беленюк оголосив про завершення спортивної кар'єри: ексклюзив Сніданку з 1+1

Поділитися:

Олімпійський чемпіон Токіо 2020, борець греко-римського стилю Жан Беленюк поділився першими враженнями напередодні відкриття Олімпійських ігор 2024 та зробив ексклюзивну заяву про своє спортивне майбутнє у Сніданку з 1+1, що виходить з 06:30 до 09:30 на 1+1 Україна.

Так, Жан Беленюк зізнався, що ця Олімпіада буде останньою в його житті. Він завершує свою спортивну кар'єру. 

«Так, я планую завершувати свою спортивну кар'єру після цих Олімпійських ігор. Дуже хотілося б, щоб це було ефектне завершення. Ми зробили всю необхідну роботу, тренувальний процес, підготовка – все було належним чином пройдено. Сподіваюся, що вдасться гідно представити нашу державу».

Крім того, Жан Беленюк поділився подробицями відкриття Олімпійських ігор. За його словами, цьогоріч церемонія пройде на річці замість стадіону. Команди пересуватимуться човнами.

«Наскільки я знаю, Михайло Романчук виноситиме прапор разом з Еліною Світоліною. Те, що я чув, пересуватимуться по річці на кораблях. Я так розумію, що для кожної команди буде напевно якийсь окремий корабель. Я такого ще не бачив, чесно кажучи. Чи дійсно буде дивовижно? Подивимося. Мені самому цікаво, як це буде виглядати».

Нагадаємо, сьогодні, 26 липня, о 20:30 за київським часом в Парижі розпочнеться церемонія відкриття Олімпійських ігор. Змагання триватимуть до 11 серпня. Разом з усім світом будемо стежити за спортивними подіями та всім, що відбувається навколо Олімпіади.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: «Символ світла, надії, миру та єдності»: Сальма Хайєк взяла участь в естафеті олімпійського вогню у Версалі

 

Новини по темі