Кіно, яке перетворює біль на лють: дивіться перший трейлер горору "Конотопська Відьма"

Вийшов трейлер горору "Конотопська Відьма" про помсту окупантам

Вийшов видовищний трейлер фільму-помсти окупантам "Конотопська Відьма".

Поділитися:

До Дня Незалежності України творці найуспішнішого незалежного європейського анімаційного релізу 2023 "Мавка. Лісова пісня" приготували фільм-помсту "Конотопська відьма" — у кіно з 22 серпня 2024 року.

У центрі історії фільму «Конотопська відьма» – прадавня відьма з Конотопу. Закохавшись у звичайного хлопця, вона зреклася своїх відьомських сил. Проте із початком війни російські солдати захоплюють місто і жорстоко вбивають її коханого. Героїня вирішує помститися, тому повертає свої сили і обрушує жахливі та криваві кари на голови та інші частини тіл убивць її нареченого.

Офіційний трейлер фільму-помсти привідкриває низку подробиць розплати окупантам за смерть коханого. На що здатна українська жінка, що повернула собі прадавні сили? Дивіться трейлер та не пропустіть прем'єру стрічки!

*Попередження: відео 18+, містить сцени насильницької та мученицької смерті окупантів!

Головну роль у фільмі зіграла акторка Тетяна Малкова (“Смак свободи”, “Моя улюблена Страшко”), коханого Відьми, Андрія, — Тарас Цимбалюк (“Чорний Ворон”, “Перші дні”, “Жіночий лікар. Нове життя”), тітку — Олена Хохлаткіна (“Памфір”, “Я працюю на цвинтарі”). Загін російських загарбників у фільмі майстерно зіграли актори Павло Вишняков, Іван Шаран, Ярослав Шахторін, Артем Сагітов, Сергій Сосновцев, Владислав Вербицький, Ростислав Фоменко, Микита Слободенюк, Микола Головчак, Сергій Аніпченко.

Медіапартнером проєкту є 1+1 media, а також — за підтримки платформи кіно та телебачення Київстар ТБ.

Ексцентрична помста Конотопської Відьми на кіноекрані — аудіовізуальне втілення бажання кожного українця сьогодні. Автором ідеї та сценаристом виступив Ярослав Войцешек, режисером-постановником фільму — Андрій Колесник, для якого фільм став повнометражним кінодебютом, а спродюсувала стрічку Ірина Костюк — одна з найефективніших кінопродюсерок за версією Forbes Ukraine (за показниками касовості та прибутковості спродюсованих кінорелізів). 

Візуальна довершеність та фотографічність кадрів — справа рук оператора Костянтина Пономарьова. Фільм, багатий на VFX-ефекти, потішить містичною реалістичністю навіть найвибагливішого глядача. У трейлері, який створив режисер монтажу Олександр Ковтун, представлена лише незначна частина візуальних ефектів, що супроводжуватимуть сюжет протягом усієї історії. Про це попіклувалася команда Postmodern Postproduction — постпродакшн-студія у складі медіагрупи FILM.UA. Кожна поява Відьми буде ефектною — над цим попрацювала художниця з костюмів Ірина iSky, військовий фотограф 59 бригади ім. Якова Гандзюка. Також завдяки її зусиллям актори, що зіграли росіян, знімалися у справжній затрофеєній російській формі. Додаткового саспенсу фільму надає й музика, яку спеціально для фільму створив талановитий композитор Олександр Чорний.

Дивіться фільм про помсту окупантам, на яку вони всі заслуговують, у кіно з 22 серпня 2024 року.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 

Новини по темі