«Знайомство з професією»: «Сніданок з 1+1» спільно з Дія.Освіта запускає нову рубрику

Сніданок з 1+1
06:30
Будні
Сніданок 1+1 та Дія.Освіта обʼєдналися, щоб допомогти українцям знайти нову професію у новій рубриці ранкового шоу

Як знайти нову професію: дізнаємося у новій рубриці «Сніданку з 1+1» та Дія.Освіта.

Поділитися:

З початку повномасштабного вторгнення понад п’ять мільйонів людей знаходяться в статусі  «внутрішньо переміщених осіб». Майже 66% з них не мають стабільної роботи та перебувають у пошуку нового покликання. Почати все спочатку – нелегке завдання, проте Дія.Освіта та Сніданок 1+1 об’єднались, аби допомогти українцям впоратися з викликами та знайти нову професію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: В Україні більше не буде заочної форми освіти: у чому полягає масштабна реформа від МОН

Від сьогодні у Сніданку 1+1 стартує нова рубрика – «Знайомство з професією». Щоп’ятниці ведучі розповідатимуть про актуальні та затребувані професії на ринку праці. Журналісти Христя Биковець та Андрій Люховець тестуватимуть професії на собі та відверто ділитимуться з глядачами, чи складно їх опанувати. Перед тестом кожної професії журналісти проходитимуть онлайн навчання.

Для першого випуску Христя Биковець пройшла профорієнтаційний тест на платформі Дія.Освіта: за його результатами журналістка тестуватиме професію візажиста. Переглянувши освітній серіал на платформи, Христя опанувала теоретичні знання та отримала практичні підказки для опанування професії. Чи легко перекваліфікуватися з журналіста у візажиста? Який макіяж вийшло виконати у Христі Биковець? Дивіться за посиланням у сюжеті: ХХХ

На платформі Дія.Освіта – сотні освітніх серіалів, що дозволять познайомитися з новими кар‘єрними можливостями, опанувати нову професію та знайти роботу. Від цифрової грамотності до прикладних професій – актуальні матеріали для сучасного ринку праці. Посилання на платформу.

 

Новини по темі