10 головних кінопрем’єр травня

10 головних кінопрем’єр травня

Насолоджуйтесь переглядом захоплюючих кінострічок.

Поділитися:

Останній місяць весни безсумнівно здивує нас прем'єрами цікавих фільмів, що зроблять ваш вечір незабутнім. Ми підготували для вас добірку із 10 кінопрем'єр травня, які захоплюють увагу з перших хвилин.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 найкращих кінострічок про жіночу дружбу

ОСТРІВ СОБАК, 3 травня 

Події мультфільму розгортаються в Японії. Там розгорілася епідемія собачого грипу, тому усіх тварин відправляють на сміттєвий острів. Одного дня сюди приїхав хлопчик, аби знайти свого собаку. Кудлаті друзі поспішають йому допомогти. 

АНОНІМ, 3 травня 

Перед нами відкриється ідеальне суспільство майбутнього - повністю контрольоване та безпечне. Проте одного дня все зміниться - детектив Сол Фріленд познайомиться з дівчиною, якої немає в базі даних. Вона відкриє йому новий світ, сповнений злочинів та небезпеки.

ТЕРМІНАЛ, 10 травня 

Кінострічка розповідає історію двох найманих вбивць, які готуються виконати смертельно небезпечне завдання. За це їх шеф має заплатити великі гроші. Однак згодом кіллери зустрічають запальну дівчину Енні, котра може зруйнувати усі їх плани. 

МОЛОДА ЖІНКА, 10 травня 

Паула повертається у Париж з розбитим серцем. Без грошей, роботи, коханого, але з пухнастим улюбленцем, жінка вирішує почати життя заново. 

ДЕДПУЛ-2, 13 травня 

Улюблений жартівливий та безстрашний герой повертається! Дедпул готовий до неймовірних пригод і безсумнівно не дасть спокійного життя злочинцям. 

СОЛО. ЗОРЯНІ ВІЙНИ: ІСТОРІЯ, 24 травня 

У новій кінострічці глядачі дізнаються історію одного з ключових героїв галактики. Хан Соло зустріне свого другого пілота Чубаку. Разом вони вирушать у подорож, під час якої стикнуться з сумнозвісним гравцем Ленд Калріссіаном. 

ЗАЧАРОВАНИЙ ПРИНЦ, 24 травня 

Про прекрасного принца мріє кожна дівчина, а цей герой має особливий дар. Дівчата готові на все заради його посмішки, проте такий дар може стати для нього справжнім прокляттям. У принца буде три дні, аби врятувати королівство від своєї присутності. 

ЕСКОБАР, 31 травня 

Сюжет кінострічки з одною із найкрасивіших зіркових пар Голлівуду Пенелопою Круз та Хав’єр Бардемом, розповість історію кохання журналістки і відомого наркобарона Пабло Ескобара. 

КРАСУНЯ НА ВСЮ ГОЛОВУ, 31 травня 

Протягом всього життя вона мріяла схуднути. Під час одного із занять на велотренажері вона падає і вдаряється в голову. Після удару дівчина отримує неймовірну впевненість у своїй неперевершеності, однак є одна проблема - в очах інших вона аж ніяк не змінилась. 

МЕРІ ШЕЛЛІ І МОНСТР ФРАНКЕНШТЕЙНА, 31 травня 

18-річна Меррі закохується в харизматичного поета Персі Шеллі. Разом вони вирішують відвідати лорда Байрона, який на той час проживав недалеко від Женевського озера. Саме там відома нині письменниця Меррі Шеллі почала писати свій відомий на увесь світ роман про Франкенштейна. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 7 відомих кінострічок, що були зняті в Одесі