5 настільних ігор, які будуть до вподоби школярам

5 настільних ігор, які будуть до вподоби школярам
pinterest.com

Проведіть час весело та з користю!

Поділитися:

В кожного школяра є хоча б одна улюблена настільна гра, яка допомагає не тільки весело провести час, а й поспілкуватись із друзями та рідними. Хутчіш збирайтеся разом і починайте грати, адже ми підготували добірку із 5 настільних ігор, які безсумнівно сподобаються дітлахам. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 порад, як стати другом своїй дитині

МОНОПОЛІЯ

Монополія - класична гра, в якій ви можете придбати, продати або орендувати нерухомість. У ході гри ви кидаєте кубики і рухаєтесь по дошці. Поле, на якому ви зупинилися, визначає, що ви повинні зробити. 

ДЖЕНГА

Настілька гра Дженга передбачає будівництво вежі. Кладіть по три бруски на кожен рівень. Не забувайте на кожному рівні змінювати напрямок брусків. При необхідності, скористайтеся рукавом для будівництва вежі.

ЛОТО

Гра Лото полягає в тому, що гравці закривають на картах номери, від 1 до 90, позначені на спеціальних фішках (частіше дерев'яних або пластмасових діжках). Один з учасників гри називає номери, які він читає на фішках. Виграє гравець, який раніше за всіх закриє всі числа.

СКРАБЛ

Скрабл - гра в слова для 2, 3 або 4 гравців. Гра полягає в складанні взаємопов'язаних за принципом кросворду слів на ігровому полі Скрабл. Для складання слів гравці використовують позначки з буквами. Ціль кожного - набрати найбільшу кількість балів.

ЕЛІАС

Еліас - настільна гра, в якій гравці пояснюють слова, які їм загадали напарники у команді або команда-суперник. Пояснювати слова потрібно без використання жестів, спільнокореневих слів та оголошення загаданого слова.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Як уберегти дитину від інтернет-небезпек