Яку вдачу мають іменинники березня

Березень дарує світу особливих людей!

Поділитися:

Чутливі, харизматичні, привабливі та емоційні - народжені у березні люди назавжди залишаються таємницею для всіх інших. Вони мають неймовірний дар - міцно тримати свої переживання, почуття та думки глибоко в душі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Місячний календар стрижок на березень 2018 року

Люди березня - віддані друзі. Вони віддадуть навіть останнє тим, хто є особливим у їхньому житті. Разом із цим іменинники березня ніколи не пробачають зрад як в дружбі, так і в коханні. Вони віддають все своїм близьким і, логічно, мають право вимагати цього від свого оточення. 

У дружній компанії березневі завжди у центрі уваги. Вони обізнані, багато читають, вміють говорити на різні теми. Взагалі, ті, хто народились у березні, мають успішне майбутнє і стають літераторами, художниками, акторами. Навіть якщо вони й оберуть кардинально іншу професію, мистецтво супроводжуватиме їх завжди. 

Народжені першого місяця весни не люблять критики. Березневі вкрай амбітні та недовірливі. Власне, ці риси часто заважають їм у кар'єрі, хоча ці люди вкрай перспективні. Однак народжені у березні будуть докладати титанічних зусиль, аби досягти омріяного.

Люди березня обожнюють природу, а особливо - водойми. Їх завжди тягне до води. Вона їх заспокоює, допомагає міркувати та мріяти. 

Березневі не бачать сенсу у великих грошах та феєричній кар'єрі. Їм не потрібні розкішні подарунки, адже головне - увага, турбота та взаєморозуміння. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 6 книг, які надихнуть зустрітити весну іншою людиною