Найбільш спокусливі тренди за версією чоловіків

Жіночі речі, які чоловіки вважають спокусливими
Фото: @scandinavianfashions

Речі, які не залишать байдужим жодного чоловіка

Поділитися:

Нові тренди, які рок за роком змінюють один одного, чоловіки зазвичай, сприймають рідко. А коли жінка намагається застосувати до себе чи не усі модні тенденції відразу, чоловік далеко не завжди схвально до цього ставиться. Однак ми пропонуємо вам новинки, які припадуть до душі навіть сильній половині людства.

Трикотажні сукні

Номер один у списку спокусливих трендів – це трикотажні сукні. Це та річ, якою можна вдало підкреслити усі жіночі вигини й при цьому залишатися стриманою і не вульгарною. Доповніть свою сукню піджаком, або кардиганом, так ви створите жіночний та стильний образ.

Фото: @alina_frendiy

Широкий пояс на талії

Якщо ви володарка стрункої талії, не варто приховувати свою красу під оверсайзом. Ця частина жіночого тіла займає топ-3 у чоловічих рейтингах привабливості. Тим більше, що зробити це зовсім не складно — достатньо спробувати один з останніх модних трендів, і надіти пояс або ремінь поверх сукні, пальто або навіть светра.

Фото: @scandinavianfashions

Фото: @yanarogozha

Взуття на підборах

Цей атрибут жіночого гардероба ніколи не залишав байдужими представників сильної статі. Жоден дизайнер не буде сперечатися, що підбори додають граційності та впевненості кожній жінці. У будь-якій незрозумілій ситуації – вдягайте підбори. Якщо хочете привернути увагу чоловіка, чи додати собі впевненості у діловій зустрічі – взуйте щось на підборах. Це працює майже зі стовідсотковою вірогідністю.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Тренд для сміливих: Пуховик у вигляді вечірньої сукні

Фото: @scandinavianfashions
 

Фото: @milano_streetstyle


Фото: @scandinavianfashions

Великі сережки

Влучні аксесуари ніколи не завадять. Особливо це актуально, якщо у вас несподівано з’явилися приємні плани на вечір. Щоб швидко трансформувати офісний лук у коктейльний, стилісти рекомендують носити у сумочці великі сережки. Вони допоможуть виглядати цікаво, навіть у простій чорній сукні. Чоловіки такі аксесуари помічають майже завжди.

Фото: freepik.com

Фото: @sovajewels

Колготки з принтами та візерунками

Акцент на ноги. В цьому сезоні трендом є нетипові колготи з принтами. Що стосується чоловіків, то яскраві колготи тільки прикують їхні погляди до ваших струнких ніг.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніше взуття весни 2019

Фото: @scandinavianfashions

Фото: calzedonia

Фото: blaireadiebee