10 головних трендів весни 2019

Модні тренди весни 2019
@alexandralapp_

Дізнайтесь, що для нас приготувала мода у новому теплому сезоні.

Поділитися:

Нещодавно світові дизайнери презентували нові колекції весна-літо 2019, тож ми вирішили познайомити вас з головними модними трендами теплого сезону. Що представляють собою весняні тенденції - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Головний редактор Vogue назвала ТОП-5 речей, які повинні бути в гардеробі кожної жінки

ШКІРА

У новому теплому сезоні у тренді будуть не лише шкіряні аксесуари, а й елементи гардеробу. Жакети, плащі, куртки, сукні, шорти, костюми та комбінезони - обирайте собі до смаку і залишайтеся стильними! 

Особливо актуальна навесні класична, злегка блискуча шкіра стриманих відтінків - молочна, чорна, коричнева, зелена, біла тощо. 

@maryleest

@scandinavianfashions

ПІР’Я

Певно, напередодні весни відомі кутюр’є надихалися образом рожевого фламінго і прикрасили чимало свої творінь пір’ям. Це може бути сукня-футляр з оголеними плечима, костюм у стилі піжами, модний тренч або елегантний капелюшок. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Наймодніші сукні весни 2019

@scandinavianfashions

@daily_sleeper

ГОРОХ 

Цей модний принт не поступається своєю популярністю з минулого теплого сезону. Однак цьогоріч доречно створювати тотал-луки в горох. Брюки + сорочка, костюм або сукня + жакет - обравши горох, ви залишатиметесь у тренді, не виходячи із зони комфорту. 

Класичне поєднання білого гороху на чорному тлі прикрашайте яскравим аксесуаром - червоною сумкою, зеленими туфлями або масивними прикрасами. 

 

ПУДРОВА ЛИХОМАНКА 

Хоча наймоднішим кольором нового сезону оголошено оживляючий корал, світові модельєри не забули й про класику. Одним з найулюбленіших кольорів весни, що наближається, є ніжний пудровий. Ви можете обрати одну бежеву річ, або ж створювати монохромні луки. Погодьтеся, цей відтінок неначе дихає свіжістю й гармонією!

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Пудрова лихоманка: Улюблений колір світових селебреті

@dianagloster

@katyaakosiv

OVERSIZE 

Здається, від речей oversize вже не зможе відмовитись будь-яка модниця. Вони комфортні, мінімалістичні й модні. Цієї весни особливо кортить зробити акцент на жакеті у чоловічому стилі. Його можна міксувати як зі спідницею пліссе, так і улюбленими класичними брюками для роботі в офісі. Прикрасьте ваш весняний образ шкіряним поясом й туфлями на підборах. Також радимо звернути увагу на моделі жакетів, що створюватимуть ефект об’ємних плечей у стилі 80-х. 

@emilisindlev

ТРЕНЧ 

Жіночий класичний тренч б'є усі модні рекорди. Із джинсами, легкою сукнею або спідницею - класичний бежевий плащ дозволить вам почуватися справжньою леді. Варто зазначити, що навесні 2019-го у тренді тренчі із заниженими плечима.

ПЛІССЕ

Спідниці-пліссе довжиною міді, а також моделі асиметричного крою залишаються актуальними навесні нового року. Спідниця-плісе пасує далеко не всім, але завжди знайдеться альтернатива. Особливо така модель личить худорлявим жінкам з довгими ніжками. Красуням plus-size радимо відмовитись від міні-довжини, і пропонуємо взяти на замітку спідниці із дрібними складкам. Крім того, важливо підібрати правильний верх, який вдало підкреслить ваші переваги.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Знову в моді: Як носити спідницю-плісе

@tina_sizonova

@blaireadiebee

ЯСКРАВІ ПРИНТИ 

Квітковий, архітектурний, анімалізм, етнічні мотиви - весна 2019-го безсумнівно буде яскравою! Насичені принти у стилі Versace неодмінно залишать вас у центрі уваги. Із такими візерунками не потрібно боятися комбінувати тотал-луки. Занадто? Зовсім ні! Оживіть свій гардероб неймовірними барвами. 

@versace

@federicola 

TOTAL-WHITE 

Монохромний білий лук зробить вас ніжним весняним ангелом. Витончений білий сарафан, лаконічні туфлі-човники й улюблена сумка - у цьому образі нічого зайвого, тож ви почуватиметесь легкою й невимушеною. 

@scandinavianfashions

ОБ’ЄМНИЙ БАНТ 

Не просто великий, а навіть гігантський бант на вашому одязі може стати головним акцентом весняного образу. Такий модний елемент доречний на класичних сукнях-міді, маленьких чорних сукнях, вечірніх вбраннях, шовкових блузах та капелюшках. 

@dior

@blaireadiebee

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: 5 варіантів спідниць для створення неперевершених весняних образів

Новини по темі