Що таке спорт-шик, і як поєднувати непоєднуване

Що таке спорт-шик, і як поєднувати непоєднуване
instagram.com/nadyadorofeeva

Правила найактуальнішого стилю весни 2018-го.

Поділитися:

Поєднувати непоєднуване - найголовніше правило популярного стилю нового теплого сезону. Якщо раніше ви чули, що одягати туфлі на підборах зі спортивними брюками - це моветон, то нині - зовсім навпаки. Світшот із спідницею-олівцем, светр-оверсайз і легка спідниця-міді, туфлі й шкарпетки, спортивний костюм та босоніжки - спорт-шик безсумнівно підкорив індустрію моди і став справжньою революцією. На перший погляд здається, що у цьому стилі не існує правил, однак все ж варто взяти до уваги декілька нюансів. Як виглядати стильно у спортивних речах - читайте далі. 

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Які сонцезахисні окуляри у моді цієї весни

БАГАТОШАРОВІСТЬ 

Навіть простий спортивний образ передбачає багатошаровість - топ, футболка, куртка. Такий ж принцип існує у спорт-шик, і найголовніше тут - міксувати речі, які виглядатимуть гармонійно у комплексі. До прикладу, футболка+сарафан+білі кеди, джинсова сорочка+світшот+об’ємна куртка.

Фото: instagram.com/scandinavianfashions 

ЛЕГКА НЕДБАЛІСТЬ 

Спорт-шик не передачає ідеальності в образі, як, до прикладу, гламур або офісний стиль. Любительки цього модного напрямку почуваються вільно та комфортно, наче збиралися недовго, перед тим як вийти з дому. Такій простоті сприяють вільний крій одягу, недбало зав’язані пояси, комірці сорочки, що виглядають з-під «розтягнутого» светру, напівзаправлені світшоти. 

КОМБІНАЦІЯ ТКАНИН 

Дотримуючись спорт-шику, одягайтеся зручно і лише з натяком на гламур. Щоб образи були стильними, важливо звертати увагу на фактуру тканин. Легкі шифонові сукні у поєднанні з «дутими» пуховими куртками будуть виглядати безглуздо, а ось речі з вовни і тонкого трикотажу поєднуються вдало і дозволяють створити справді стильний лук. 

Фото: instagram.com/scandinavianfashions

СИЛА КОЛЬОРУ 

Спорт-шик - це не тільки кислотно-лимонні або неонові речі. Тут багато білого, ніжно-сірого та чорного. У комбінуванні кольорів немає обмежень, проте важливо пам’ятати принципи колорблокінгу і не змішувати більше трьох яскравих відтінків. 

Фото: instagram.com/scandinavianfashions

УВАЖНІСТЬ ДО ДЕТАЛЕЙ

Найцікавіше у стилі спорт-шик - деталі: великі блискавки, каптур із хутром, об’ємні манжети, оригінальні пояси, накладні кишені тощо. 

АКЦЕНТИ НА ФІГУРІ

Не маскуйте недоліки фігури мішкуватими речами, адже таким чином, ваш образ здаватиметься ще масивнішим. Спортивний стиль не повинен закривати найкрасивіші частини вашого тіла. До прикладу, одягаючи светр-оверсайз, важливо підкреслити талію стильним шкіряним поясом. 

Фото: instagram.com/scandinavianfashions

ПРАВИЛЬНІ АКСЕСУАРИ 

Аксесуари у стилі спорт-шик додадуть вашому образу різкості або ж навпаки - розкоші і гламуру. Особливо доречними будуть кепки, окуляри, об’ємні сумки, клатчі, пластикові сумки крос-боді, ugly snickers, босоніжки на високих масивних підборах та металеві прикраси.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що у моді цієї весни: Мінімалізм, клітинка та багато фіолетового